GRUPPEREISER SEVILLA

 

5 gode grunner for å reise til  Sevilla

  • Typiske Spanske tradisjoner
  • Spennende gastronomi
  • Viktige historiske monumenter
  • Magisk og romantiske atmosfære
  • Blanding mellom Maurisk og katolsk arkitektur

Gruppereiser Sevilla – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Seville.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i  Seville.

Den Andalusiske hovedstaden sprudler med glede og pulserende liv i alle gater og torg som utgjør denne historiske byen.

Mange historiske øyeblikk har gitt Sevilla den  fantastiske og magiske identitet du finner i dag. I Sevilla oppdager du  en rik maurisk  kulturarv, minner i fra oppdagelsen av Amerika, Sevilla var en priviligert handelshavn mellom Spania og  nye verden.

Sevilla har vært vertskap for to verdensutstillinger i fortiden. I 1929, den latinamerikanske utstillingen som har gitt Sevilla mange av sine karakteristiske bygninger og Expo 92 som forvandlet Seville til en mer moderne og dynamisk by.

I nærheten av Sevilla finner du uendelig vakre gårder, rancher, våningshus og vinprodusenter som er perfekt for alle arrangement , en gallamiddag , en team building aktivitet og gastronomiske aktiviteter.

Bare en kort time fra Sevilla du finne fantastisk natur og fantastisk landskap an vi arrangere fotturer, ekstrem sport og besøke små og sjarmerende hvitkalkede landsbyer.

Gastronomi er svært viktig i dagliglivet i Sevilla, spesielt tapas tradisjoner. I Sevilla finner du  tusenvis av barer med et ubegrenset utvalg av tapasretter hvor du kan oppleve at fra tapasrunder, vinsmaking eller attraktive kokkekurs.

Mer  informasjon om Sevilla? Sjekk ut vår eventbyrå webside i Seville, DMC Seville Event  med  den beste informasjonen om  alle de unike tingene du kan gjøre i den fantastiske byen Sevilla og dens omgivelser.

Bli inspirert! Reis til Seville om våren finn spennende informasjon fra vår blogg. Gunvor in Spain 

Her finner du noen lenker som kan få deg på bedre tanker,  å nyte alt som Sevilla har å by på.

Hva du   se og gjøre i Sevilla.

Feria de  Seville

Påsken i Seville

Beste restauranter i Seville

Juletur til Seville

Spaniaopplevelser kan mye om Sevilla, ta kontakt med oss  vil du vil  vite mer.

+34 637 87 87 68