GRUPPEREISER COSTA BRAVA

 

5 godegrunner for å reise til  Costa Brava:

 

  • Varme Middelhavsklima
  • Spennende kultur
  • Nært anerkjent vindistrikt
  • Flott kystlandskap med pittoreske landsbyer
  • God flyforbindelse med Norge Barcelona og Girona flyplass

Gruppereiser Costa Brava – Spaniaopplevelser er en førsteklasses profesjonell norsk Reisearrangør på Costa Brava.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitetsreisekonsulent for ditt neste event på  Costa Brava.

Costa Brava er et kystområdet nordøst i Spania, i provinsen Girona og den nordlige delen av Barcelona. Costa Brava strekker seg fra Blanes, 60 km (37 km) nordøst for Barcelona, til den franske grensen og pyrenene.

Kombinasjonen av en meget god sommer klima, vakker natur,  flotte strender har gjort denne regionen i Spania et attraktivt feriested . Landsbyer som Blanes, Tossa de Mar og Lloret de Mar er steder som er unike destinasjoner for møter og firmaturer , med et godt utvalg av hotell og restauranter av høy kvalitet med spennende historie og kultur.

Spanske kunstnere har latt seg inspirere på Costa Brava og du kan besøke Salvador Dali-museet i Figuera hvor han var  født, men Costa Brava ble også vært en stor inspirasjonskilde for kunstnere som Picasso, Miró.

Costa Brava er også i nærheten av den berømte vindistriktet,  Penedes som gir deg muligheter til å oppleve flotte mat og vinturer og  fantastiske arrangementer og aktiviteter.

Spaniaopplevelser kan mye om Costa Brava, ta kontakt med oss om du vil  vite mer om Costa Brava.

+34 637 87 87 68