GRUPPEREISER COSTA BLANCA

 

5 gode grunner for å reiser  til Alicante – Costa Blanca

 

  • A perfekt blanding mellom moderne og det tradisjonelle
  • Spennende og vakkert kystlandskap
  • Prominente gastronomiske tradisjoner
  • Gode flyforbindelser med Norge
  • Små  og intime landsbyer i innlandet og ved kysten

Gruppereiser Costa Blanca – Spaniaopplevelser er en førsteklasses  profesjonell norsk Reisearrangør på Costa Blanca.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event på Costa Blanca.

 Costa Blanca Middelhavskysten regnes som et av Europas mest kosmopolitiske områder, hvor utenlandsk kultur blander seg med lokale tradisjoner i perfekt harmoni.

Hele provinsen er velsignet med ulike landskap og misunnelsesverdige kontraster, og et ideelt klima  året rundt solskinn og flotte hvite sandstrender som har gitt navnet til området “Costa Blanca”.

Dette flotte området inviterer deg til å gjøre mange forskjellige aktiviteter og kulturopplevelser. Innlandet på Costa Blanca gir deg muligheten til å  nyte vakker natur og fjellandskap som åpner muligheten for spennende teambuilding aktiviteter som klatring og trekking.

Den fantastiske hvite landsbyen Altea er et flott sted å dra til  der du kan finne fred. Med en unik kunstnerisk og bohemsk atmosfære kan du spasere gjennom den gamle byen og dens smale gater og beundre den flotte balkongen med nydelig utsikt.

Costa Blanca med hovedstaden Alicante har et moderne konferansesenter og et utmerket utvalg av hoteller som passer for møter og konferanser.

Gastronomi er en viktig del av kulturen i denne regionen. Paellas hjemland. Her finner du mange forskjellige varianter av paella samt vinproduksjon er en viktig del av områdets gastronomiske tradisjoner.

Spaniaopplevelser  kan mye om  Costa Blanca, ta kontakt med oss om du  vite mer om Costa Blanca.

+34 637 87 87 68