BEDRIFTSREISER TIL SPANIA

Unik personlig service  og vår lokale kompetanse !!

Når du planlegger et arrangement, konferanse, møte eller incentiv tur, i utlandet, er det viktig å ha en god “lokalkjent partner”.

Spaniaopplevelser  er  eksperter på bedriftsreiser  og en profesjonell konferanseplanlegger. Vi tilbyr unike og attraktive opplevelser tilpasset deg og hva dine kunder trenger.

Ettersom vi snakker spansk og har  lang arrangement erfaring i Spania i over 25 år vet  vi alt om lokal kultur, gastronomi og fantastiske steder.

Hvorfor velge Spaniaopplevelser som din bedriftsreisekonsulent  ? 

La disse grunnene bli dine:

Hva vi kan hjelpe deg med?

Spaniaopplevelser som bedrift eventkonsulent  – har i løpet av de siste 20 årene tjent  firmaer, bedrifter og foreninger  som har blitt våre fornøyde kunder, takket  vår uimotståelige personlige services og iherdige ilusjon for hvert enkelt event.

Skreddersydde event:

med vår “alt i ett service” gir vi deg en fullstendig forståelse av ditt arrangement uansett størrelse.

  • Fra utvikling og design av en unike og detaljerte program
  • Komplett plan for dine logistikkbehov
  • Hjelp med å finne rett lokale / arena
  • Oppdaterte Teknisk støtte
  • Kreative ideer til aktiviteter og opplevelser for deltakerne

Personlig service:

Våre ansatte er spesialisert  på å organisere event og konferanser, med bred erfaring i bransjen, i stand til å finne løsninger som gir deg vår største garanti for suksess.

Teknologi:

Online løsninger støttet opp av de nyeste teknologier og protokoller for automatiserte prosesser.

Pålitelig:

En integrert og tilpasset forvaltning, vi er godtatt som medlemmer  og inkludering i SICTED, spansk reiselivs kvalitetprogram som  viser at vi støtter og tilfredsstiller  kunder og leverandører sine behov. Våre beste kvalitetsgaranti .

happy-people-on-the-beach
bedriftreiser
cooking-lesson-mallorca
iStock_000006974612XSmall

Kontakt   Spaniaopplevelser  og oppdag hvorfor vi som  erfaren konferansearrangører bør være en viktig del av deres bedriftreise planlegging.

 

Send oss ditt møte eller konvensjonen henvendelse i dag, og vi svarer deg innen 24 timer. Møt våre serviceinnstilte og hjelpsomme ansatte som alltid er der for deg.

 

Gå fra bedriftreiser Spania  til firmatur til Spania