SENIORREISER TIL SPANIA

Seniorreiser er for  Spaniaopplevelser en av våre store prioriteringer vi har i flere år gitt en god serviceinnstilte støtte og tilrettelangt seniorreiser til mangen ulike deler av Spania.

Siden vi vet at folk over 50 utgjør det store flertallet av reisende over hele verden, og disse tallene vil vokse i fremtiden, har vi skreddersydd  flere turer spesialisert for pensjonister.

Våre turer blir  tilrettelagt for hver gruppe og er dere en forrening eller venneklubb så skaper vi en gruppereise etter deres ønsker med eksepsjonelle    spanske opplevelse.

Våre foreslåtte turer forenkler prosessen og gir ideer og forslag til uforglemmelig reiser som skaper minner for livet.

Fordeler med en seniorreise med oss?

 

  1. Fordi vi tilbyr deg unike opplevelser som matcher din livestil.
  2. Våre Seniorreiser setter preferanser på små og mer kulturelle områder som er rik på kultur, men er ikke besøkt av masseturismen.
  3. Vi bringer frem det beste i seniorreiser i Spania: avslappet ruter som gir deg tid til å nyte den spanske kulturen med våre dyktige og kunnskapsrike lokale guider. Vi er fleksible, slik at dere kan velge hvor lenge dere vil bo og hva slags bomuligheter dere ønsker å bruke.
  4. Perfekt og feilfri  logistikk er kjennemerkene til Let’s go to Spain sine seniorreiser. Alle turene er fullt støttet med vår 24/7 suport.
  5. Vi er klar over at gode seniorreiser handler om tillit, og vi har over tid fått et rykte for pålitelighet fra våre kunder. Så du kan med trygghet bestille din neste Spania seniortur og vite at du er i gode hender og  handler med en profesjonell reisebyrå i Spania. Vår reisegaranti
20150601_105103
IMG-20150920-WA0007

HVA HAR VI Å TILBY DEG?

Vi designer og leverer blant annet unikt turgåing, kunst og kultur, mat & vin turer spesielt for den aktive senior reisende. En fremragende funksjon av de eldre reisende som melder våre turer i Spania er at selv om deres dager for ekstreme eventyr er over, de er aktive til deres evne og de absolutt ikke ønsker å tilbringe sine dager innesperret hjemme.

Våre Seniorreiser  har  hovedfokus på turer til intersante områder med små og mer kulturelle opplevelser rik på historie  utenfor masseturismen .

 

Kontakt oss for skreddersydde seniorreiser til Spania.

Gå til reiseinspirasjon i Spania