SPANIA OPPLEVELSER I MEDIA

TARA MAGASIN

Spaniaopplevelser,   er med deg og gir deg gode opplevelser i Spania med sin personlige service,  kunnskap og kjærlighet til dette flotte landet i Sør Europa. Derfor har vi vært inspirasjon til TARA sitt Mars 2020  magasin om sin reisereportasje  om evige vakre  Sevilla.

Se artikkelen her.

Reiseartikkel i Magasinet Tara om Sevilla med ulike bilder av Sevilla
Tara Magasin reiseartikkel om hotel, mat, opplevelser
Reiseartikkel Sevilla_pages-to-jpg-0002

BERGENS AVISEN

Forside med GunvoriSpania på Bergensavisen

Det var  hyggelig for meg og  Spaniaopplevelser,   å ta i mot Bergens Avisen i Altea på Costa Blanca Kysten. Vi hadde en hyggelig prat  og vi snakket om mine opplevelser  i mer en 25 år  som utflyttet Bergenser i Spania, om driften av mitt reisebyrå i Sevilla hvor jeg arrangerer  mange attraktive opplevelser til  reiseglade nordmenn rundt omkring i Spania. Og om  hvilken utfordringer som ligger foran oss i reiselivsbransjen når pandemien er over og Verden og ikke minst Spania åpner opp igjen etter en total reisestopp i snart over 1 helt år.

Se artikkelen under.

Reiseartikkel om Gunvor i Spania med bilde fra Altea

HVA SIER ANDRE KUNDER

Andre har og blitt inspirerte av våre reiser i Spania og har oppleve det ekte Spania igjennom våre erfaringer  etter mange 10 år i Spania.

Se hva andre kunder sier og oss.

TA KONTAKT FOR REISEFORSLAG

Sitter du og tenker og fundere på om det er på tide med en Spania reise ? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg på vei med å finne den rette destinasjonen for deg.

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag.