GRUPPEREISER  BARCELONA

 

5 gode grunner for å reise til Barcelona

 

  • En perfekt blanding mellom det moderne og det tradisjonelle
  • spennende kultur
  • Cava og attraktiv vinregion
  • Moderne hotell infrastruktur
  • Gode flyforbindelse med Europa og resten av verden

Gruppereiser Barcelona – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Barcelona.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Barcelona.

Feiringen av OL i Barcelona i 1992 var avgjørende for utviklingen av denne flotte byen, en blanding av tradisjon og modernitet. Arkitektur et tegn i fremtiden og i sine gater og torg et tegn i fortiden, med en utmerket infrastruktur som kombinerer arkitektur, kultur og et bredt spekter av fritidsaktiviteter .

Barcelona er en av de viktigste messesenter i Europa og en av de mest fasjonable og lett tilgjengelige destinasjoner fra Europa, Asia og Amerika.

Selve kjernen i Barcelona finner du i den gotiske gamleby, Las Ramblas og Mare Magnum havneområdet full av sjarm og vitalitet.

Arkitekten Gaudi har gitt Barcelona en unik arv av imponerende bygninger og monumenter, men du kan også finne verker av andre universale kunstnere som Salvador Dalí, Miró og Picasso på ulike steder i Barcelona provinsen.

I nærheten av Barcelona kan du besøke imponerende vin og cava bodegaer i vindistriktet Penedes, små familiedrevne bodegaer og verdensberømte vin og cava produsenter som Torres og Codorniu.

Barcelona tilbyr moderne gastronomi samt typiske katalanske retter tilpasset de ulike årstidene.Ingredienser som olivenolje, aromatiske urter, frukt og ferske produkter som fisk, kjøtt og grønnsaker er de viktigste essensene som du finner på det fantastiske Boqueria-markedet på Las Ramblas.

Barcelonas natteliv er unikt, alle stilarter av musikk er representert, elektronisk musikk, jazz og latinske rytmer for alle aldre. Barcelona tiltrekker seg verdens beste DJs som spiller den beste dansemusikken gjennom natten i diskoteker rundt om i byen.

Spaniaopplevelser  kan mye om Barcelona, vil du vite mer kan du ta kontakt med  oss.

+34 637 87 87 68