GRUPPEREISER BILBAO

 

5 gode grunner får å reise til Bilbao:

 

  • Den historiske gamlebyen
  • Guggenheim Museum
  • Eksklusiv Gastronomi “pintxos & tapas
  • Vakert ommgivelser og landskap
  • Moderne kunst og Arkitektur

Gruppereiser Bilbao – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Bilbao.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Bilbao.

 

Guggenheim-museet, The Convention Centre, Norman Foster Metro, Calatrava flyplass og bygninger tegnet av Arata Isozaki og Cesar Pelli er eksempler på Bilbaos moderne og pulserende karakter.
Basque gastronomi er godt kjent over hele verden. Kvaliteten på produktene som brukes og ferdighetene til kokkene fra Baskerland bidra til denne internasjonale berømmelsen. Bilbao er hjem til de beste baskiske restauranter og kokkene har den høyeste konsentrasjonen av Michelin-stjerne restauranter i Spania.

 

Ting endret seg i Bilbao da den kanadisk-fødte amerikanske arkitekten Frank Gehry, valgt Bilbao by som nesten sted hvor det store moderne Guggenheim-museet skulle bygges . Avtalen ble fremforhandlet mellom New York-baserte Solomon R. Guggenheim Foundation og den baskiske regionale myndigheter.

 

I nærheten av Bilbao finner du den berømte vinregionen La Rioja som ligger kun ca. en halv time for Bilbao. Full av interessante vin museer, bodegaer og utsøkt mat som tilfredsstiller alle mat og vin elskere.

 

Bilbao er også et fint utgangspunkt for å besøke mange vakre baskiske landsbyer Getaria og Zarrautz og andre landsbyer av historisk betydning som Guernica. Hvor du finner mindre museer av stor interesse for kunstelskere.

Spaniaopplevelser kan mye om Bilbao, vil du vite mer kan du kontakte oss.

+34 637 87 87 68