GRUPPEREISER  ALMERIA

 

5 gode grunner for å reise til Almeria:

 

  • Vakker uoppdaget Nature
  • Fantastisk heleårs klima
  • Blanding av ulike kulturer
  • Sjarmerende hvite landsbyer i innlandet
  • Attraktive sandstrender

Gruppereiser Almeria – Spaniaopplevelser er en professionelle Norsk Reisearrangør i Almeria og  tilrettelegger  deres  førsteklasses firmatur eller gruppereise  til Almeria.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Almeria.

Den østligste andalusiske hovedstaden, Almeria Spania, dominerer en kyst med nesten jomfruelige strender og et interiør preget av særegne semi øde økosystemer gjør det til en land av kontrasterende landskap. Smale gater med hvitkalkede fasader er elementer av sin pittoreske historiske kvartalet. I tillegg til historie og kultur, Almeria tilbyr strender; fjell- og kyst naturreservater gjør du oppdage en ny verden med Cabo de Gata-Níjar, golfbaner med vakre omgivelser og for ikke å glemme den gastronomi som vil gjøre denne reisen uforglemmelig.

 

Den rike arkitektoniske arv i provinsen gir en god representasjon av de ulike befolkning som har bodd i provinsen  siden antikken. En kronologik rute av de viktigste områdene vil starte fra forhistorisk tilfluktsrom i Los Velez og fortsette til Los Millares, El Argar, fønikisk bosetting og romerske stedet Villar.
Under den muslimske innflytelsen i Almeria som var den viktigste havnen i kalifatet i Cordoba, finner du  borgen i Almeria eller moskeen Finana. Den kristne erobringen gjenspeiler  nye europeiske kunstneriske tendenser (renessanse, barokk og neoklassiske) særlig  inspirasjon i kirker, palasser og slott.

I den gastronomi fra Almeria  er det stor forskjell mellom  kystområdene som er basert på fersk fisk og skalldyr (Moragas, mariner ris, og fisk) og provinsenes  innland med  mauriske røtter med utsøkte pølser og de mest tradisjonelle rettene (gurullos, hvetegrøt )
Alt dette er tilberedt med utsøkt oliven oljer fra Almeria og paret med den lokale vinen.

Spaniaopplevelser kan mye om  Almeria, vil du vite mer, kan du kontakte oss .

+34 637 87 87 68