iStock_000014890676XSmall

EVENT PLANLEGGING

 

Alle har et ønske om at deres event og reise vil bli minneverdig og en stor suksess for  et firma eller selskap, sjefen ønsker seg  motiverte medarbeidere. Deltakerne vil oppleve noe nytt og spennende.

Det er et stort ansvar for den ansvarlige for  at turen skal bli vellykket.

Oftest er det de små detaljene som er avgjørende for en perfekt reise.

Ta en titt på noen enkel og veldig god råd som vil hjelpe deg og  vi sammen kan gjøre et perfekt arrangement for deres neste firmatur.

wedding-services-themed-buffet-1

Hvor skal du begynne?

Vær fleksibel !   Føl deg fri til å ha flere alternative datoer. Det kan ofte lønne seg å unngå å reise torsdag / fredag eller søndag. I stedet lørdag til mandag eller midt uke, og la event arrangøren finne de  beste flytidene. Dette gjelder både med hensyn til kapasitet, og for å få best mulige priser.

Prøv å kontrollere så eksakte antallet som mulig! På denne måten unngår du å betale unødvendig mye innskudd og risiko for å måtte betale for ubrukte bestillinger og billetter.

Bestill restauranter på forhånd! Mat og drikke er viktig. For grupper er det ofte en utfordring å finne gode restauranter med tilgjengelighet på stedet. Forhåndsbestill  restauranter – og alt er klart når du kommer.

Legg til aktiviteter! Gi deltakerne sosialt samvær med hyggelige aktiviteter. Fortell oss hvordan gruppen er, og vi finner den aktiviteten som passer dere best.

Bestill Assistanse ved ankomst på flyplassen! Det er mange store og komplekse flyplasser. Sjåførenekan ikke forlate bussen, og å finne bussen på egenhånd kan være en utfordring. Ved bestilling av assistanse ved ankomst  starter turen på en positiv måte. Assistansen viser veien til buss og tar seg av eventuelle forsinkelser eller uventede hendelser.

Begynn planleggingen ved å bruke vår arrangement planlegging guide for ditt neste arrangement for din bedrift eller dine venner.

Kontakt oss om du planlegger et event  eller ønsker du å vite hva vi kan hjelpe deg med.

Gå fra event planlegging Spania til firmatur til Spania

wedding-tours-activities-guest-gymkhana