GRUPPEREISER MALAGA

 

5 gode grunner for å reise  til Malaga 

 

  •  Milt klima som son neste hele året
  • Koselig gamlebydel
  • Gode flyforbindelser med Norge
  • Blanding mellom glamour og Spansk tradisjon
  • Historiske omgivelser

Gruppereiser MalagaSpaniaopplevelser er en førsteklasses profesjonell  Norsk Reisearrangør i Malaga.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Malaga .

Malaga, Costa del Sol’s hovedstad. I løpet av de siste årene har Malaga  gått gjennom en viktig moderniseringsprosessen, ikke bare i det historiske sentrum, men også med åpningen av Picasso-museet og det nye konferansesenteret. I Malaga finner du en innfødte sjarm av sin historiske monumenter som har gjort Malaga til et viktig reisemål for firmaturer og bedriftsarrangementer.

I gågatene  i sentrum av Malaga paserer du forbi gamle romerske og mauriske monumenter. Du kan besøke  de interesante Pablo Picasso museet, spise tapas i de trange gatene fulle av restauranter og kafeer, og gir deg muligheten til å oppdage det romerske teateret eller Alcazaba slottet eller Atarazana markedet, hvert område med ulike atmosfære.

Málaga er omgitt av fjell, her finner du et helt annen landskap, små hvite landsbyer i mellom de imponerende fjellene: som Ronda, internasjonalt kjent for sin romersk bro som holder byens to delene sammen.

Også i dette området  kan du utforske mange små og intime vinbodega som skaper liv i et fantastisk landskap hvor de produserer blant annet “Vino de Málaga” søte viner.

Malaga  har sin egen kystlinje og sandstrand mot Middelhavet “Malaguete strand”, Stranden strekker seg langs hele  Costa del Sol kysten ned til Gibraltar. Hvor du finner mange spennende turiststedene,  Kanskje Andalusia og Spanias største turistområdet .

Den mest kjente rettene er de lokale fiskeretter “fritert fisk”, et utvalg av stekt fisk eller “spetos” med grillet fisk service på “Strandbarer ” på stranden. Men selvfølgelig Malaga tilbyr et unikt utvalg av smakfulle tapasretter .

Spaniaopplevelser kan mye om  Malaga, vi du vite mer ta kontakt med  oss.

+34 637 87 87 68