TEMAREISER

Spaniaopplevelser tilbyr et flott utvalg av attraktive temareiser på ulike steder i Spania. Vi tilbyr profesionelle spesialiserte guider som er med dere under hele turen og som ser til at dere får oppleve kun det beste under deres reise.

Opplev  steder som Baskerland med  gastronomiske mat og vinturer.  Andalucia med den attraktive kultur og historie i hver eneste lille handsby og monument. Bli inspirert på en Pilgrimsreise eller opplev Spa og og de beste treningsanleggene.

Våre reiser er for deg som ønsker «den gode reisen» – en innholdsrik ferie du husker lenge etter at du kommer hjem – hvor vi blander severdigheter og mer spesielle godbiter du kanskje ikke visste om! Det blir litt kultur, nye opplevelser og hyggelig sosialt samvær.

 • Små grupper – store opplevelser

  Våre temareiser har vanligvis 10-15 deltakere. Dette åpner dører hva gjelder valg av program, sjarmerende bosteder og små, lokale spisesteder som setter prikken over i’en på reisen.

 • Vi er beviste på å tilby  både gode priser og interesant innhold og legger vekt på høy kvalitet på våre reiser.

  Det betyr at vi inkluderer gode utflukter og måltider i vår pris – samtidig som vi søker en god balanse mellom det å være på farten og ha tid på egenhånd.

 • Våre dyktige guider

  med sin ekspertise og trygge væremåte er der for å møte deg ved ankomst og er der under hele turen og gir trygghet og kunskap med sine lokale kunnskaper.

 • Håndplukkede bosteder

  Antall stjerner er ikke alltid det viktigste. Vi vektlegger også sjarm, beliggenhet, en varm velkomst og et godt kjøkken.

Vi tilbyr temareiser,  aktiviteter, måltider og hendelser som skaper en flott samhold i gruppen og fordyper seg i Spanias mange faseter.

Vi sørger for at hver reiserute er fylt med høydepunkter fra hvert sted dere besøker og at dere får oppleve genuine tradisjoner og hendelser.

Ta en titt på ulike tematurer som dere kan gjøre med oss i Spania: