EKSPERTISE

Vi har kjennskap til de mest slående  private cortijos, villas, masias , palasser og  fincas som passer til dine krav og ønskemål.

Ikke bare har vi lokale kunskaper og know how  om vakre  Spania, men vi har og de rette ferdighetene, ekspertise og de beste partnere som gjør at din reise vil gå over dine forventninger.

Ettersom vi er spesialister på mat og vin arrangment er det et viktig element og del av våre event, vi garanterer en uforglemmelig  gourmet opplevelse ved vært anledning og event.

KOORDINASJON

Vi koordinerer med våre gourmet ansvarlige partnere, som persoling sørger for at alle  ingredienser blir tilberedt etter sesongens råvarer og  kommer fra lokale leverandører av høyeste kvalitet, som vi parer  med de beste Spanske vinene av høyeste  kvalitet.

PRIVAT ARRANGEMENT SPANIA

“Eksklusive Opplevelser”

Spaniaopplevelser  hjelper deg meg å skape de mest minneverdige  private event eller reiser til  Madrid, Andalucia, Barcelona rundt om i Spania.

Fra den aller første ideen til det ferdige utviklet prosjektet  tar vi oss av alle detaljene.

wedding-celebration

Kontakt oss  om du ønsker å tilrettelegge et privat arrangement eller selskap i Spania  eller om du vil vite hvordan vi kan hjepe deg.

 

Gå til reiseinspirasjon i Spania