GRUPPEREISER  HUELVA

 

5 gode grunner for å reise til Huelva

 

  • Important historical events
  • Superb og uberørt natur
  • utsøkt gastronomi
  • Spanias beste strender
  • Flotte golfbaner

Gruppereiser  Huelva – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Huelva.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Huelva.

Huelva på Costa de la Luz ligger på vestsiden av Andalucia og grenser til Portugal. Ligger ved munningen av elven Odiel, Huelva er en andalusisk by med en gammel gruvedrift tradisjon og vitne historiske hendelser som oppdagelsen av Amerika.

Naturlandskap er en viktig del av denne regionen og er trolig best kjent for de store beskyttede våtmarker og myrland “Coto de Doñana” en av Spanias nasjonalparker og Europas største våtmarksområder og representerer tre ulike økosystemer; sanddyner, myrer, ferskvann furu laguner som tiltrekker seg flamingoer og andre bemerkelsesverdige trekkfugler.

I Huelva finner du også store deler av Spanias sitrus og jordbær produksjon der den gode kvaliteten på disse fruktene er godt kjent over hele Spania. Legger til de skogkledde åsene nord for provinsens innlandet finner du det spennende naturreservatet Aracena og Pico de Aroche fjell.

Det er i disse fjellene hvor den velsmakende “spansk skinken” blir laget, i tilegg til den gode kvaliteten på pølser med sin egen “Denominación de Origen.

Gjennom den vakre og sanddekte Atlanterhavskysten kan du smake deilig sjømat fra havet, spesielt fisk y skalldyr kommer inn frisk til havn hver dag i fiskelandsbyene.

Det historiske landemerke i dette området er oppdagelsen av Amerika. Columbus første reise til “den nye verden” seilte han ut fra Huelva og mye av mannskapet kom fra Palos de la Frontera, mens i klosteret La Rabida, en lokal fiskerlandsby på kysten der de fleste av Colombus ‘turer ble tilrettelangt.

En annen viktig historisk begivenhet i Huelva-provinsen er den britiske gruveindustrien i Rio Tinto-området. Men du kan også finne mange spor på britisk tilstedeværelse i byen Huelva og i Punta Umbria for ikke å nevne gruvebyen Rio Tinto hvor du kan besøke restene av den britiske kolonien.

Spaniaopplevelser kan mye om Huelva provinsen, vil du vite mer ta kontakt med oss 

+34 637 87 8 68