GRUPPEREISER VALENCIA

 

5 gode grunner for å reise til  Valencia:

 

  • Et mildt klima med  deilig sol hele året
  • Middelhavsatmosfære
  • Spennende og ukjent reisemål
  • City of Arts & Science
  • Paellas hjemland

Gruppereiser  Valencia – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell norsk Reisearrangør i Valencia.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg dinkvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Valencia.

Det er få byer som Valencia, som har evnen til å forlate byens fortid, fra så langt tilbake som 138 f.Kr., å leve i harmoni med nyskapende og banebrytende arkitektur.

Hjem for den berømte paella, byen som   kan betraktes som Spanias best bevarte hemmelighet som en destinasjon for firmaturer produktlanseringer , kongresser og konferanser. Valencia har gjennomgått en  betydelige urbane og arkitektoniske endringer i de siste årene som har gjort den til en av de mest oppdaterte byer i Spania.

Den berømte “City of Arts and Science” er et slående eksempel på moderne arkitektur og et ideelt sted å holde møter og firmaarrangementer . Ja, Valencia har faktisk blitt et senter for internasjonal og banebrytende design og er en av de mest aktive messe  og konferansesenter byer i Europa.

Valencia aldri har glemt sin fortid, og vi gir deg sjansen til å oppdage en del av det i den gamle byen som er avrundet av trikkeskinnene , som i dag følger de gamle bymurene. Her finner du de fleste av de historiske monumenter som dateres tilbake til det 13. århundre.

“La ciudad de Arte y Ciencia” er et flott rekreasjonssenter for vitenskapelig og kulturell kunnskap. Du finner det på den gamle Turia elvebredden og er bygget over et område på ca 350 000 m2. Det er en internasjonal vinn-garde arkitektonisk mesterverk, og er skjebne bestemt til å bli et symbol på 21-tallet for byen Valencia og Valencia fylke.

Den fine sandstranden mot  det store åpne Middelhavet og fjellene som ligger i den nordlige delen , gjør Valencias kyst spesielt attraktiv. Sol, appelsiner, deilig sjømat, grønnsaker, ris og veldig gode viner er nøkkelen karakteristisk for en av de fineste retter i Spania.

Spaniaopplevelser kan mye om Valencia, ta kontakt om du vil vite mer om Valencia .

+34 637 87 87 68