GRUPPEREISER JEREZ DE LA FRONTERA OG CADIZ

 

5 gode grunner for å reise til  Jerez de la Frontera og Cadiz

 

  • Nær milelange fine hvite strender
  • Spennende hest Spanske tradisjoner og historie
  • The World Famous Wine Tradisjoner
  • Gode strandhotell for møter og konferanser
  • Flotte golfbaner

Gruppereiser Jerez de la Frontera – Spaniaopplevelser  er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Jerez de la Frontera og Cadiz.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i  Jerez de la Frontera og Cadiz.

 

Hva en gang var legendariske Gadir har et bredt spekter av ulike landskap, fjell, et paradis for naturelskere med muligheter for extremsport: enorme strender med gyllen sand og sjarmerende bukter, badet av de gjennomsiktige vannet i Atlanterhavet: et stort spekter av med historiske steder,  gammel adels byer og tettsteder : som Jerez, Sanlucar de Barrameda og Cadiz by; og de pittoreske hvite landsbyene i Cadiz go malaga fjellene.

I Jerez finner du den internasjonale flyplassen og høyhastighets jernbanestasjonen det er et ideelt sted for firmaturer, men også for kurs og  konferenser, takket være sin fantastiske infrastruktur av  hotell og konferansesenter samt sin nærhet til Sevilla.

 

Et obligatorisk stopp i Jerez er et besøk på en av de mange vingårder som produserer sherry vin med “dominasjon de origen” fra Jerez-Xeres-Sherry og Manzanilla fra Sanlucar de Barrameda.

 

Den andalusiske skolen for dressurridning  (andalusiske skolen for ridekunst ) er et attraktivt sted som har satt jerez på verdenskartet her kan du se: “Hvordan de andalusiske hester danser”. Også “Fuente del Suero,” Yeguada de la Cartuja “finner du Spanias største senter for avl og forskning i den andalusiske Carthusian hest.

 

På våren  pynter  Jerez seg til  fest og de feirer sitt årlige “Horse Fair” med all sin prakt hvor hovedpersonene er hest og rytter sammen med deilig mat og drikke, Flamenco musikk og ikke minst fasjonable hestevogner og ryttere kledd i sine fineste drakter.

 

Det gastronomiske tilbudet i Jerez og Cadiz-provinsen er basert på lokale råvarer. I tillegg til de fine viner, mye av de typiske retter basert på sjømat og fisk og skalldyr.

Spaniaopplevelser kan mye om Jerez de la Frontera/ Cadiz, vil du vite mer kan du kontakte oss 

+34 637 87 87 68