Vi vil gjerne høre hvordan du ønsker din  neste reise til Spania

Vi er eksperter  på å  organisere events, møter i utlandet, insentivereiser, kongressreiser, kulturreiser, rundturer,  gruppereiser,  mat og vinopplevelser , bryllupsarrangment, sportsreiser…..

Vi skreddersyr  alle våre arrangement fra A – Å  etter deres ønskemål. @Gunvorispania  hjelper til med store  så vel som små events  hvor du ønsker i Spania.

Hvem står bak Spaniaopplevelser?

gunvor-altea-portrett

Gunvor Guttormsen   @gunvorinspain

Er født i Norge, Bergen, og har jobbet hele sitt liv innen reiselivsnæringen i Norge og Spania. Etter noen år med jobb hos Ving  som reiseguide startet hun sine reiselivsstudier i Sevilla og har siden bodd og jobbet der i over 20 år. neste Spansk ……..

Gunvor er en evig optimist og tenker alltid positivt, hun elsker å arrangere spennende events. og tar alle nye prosjekt som en utfordring og med et eneste mål… skape suksessfulle unike skreddersydde reiser for hver og en av sine kunder.

Hun har lang erfaring og er komfortabel med å jobbe med store events så vel som mindre,  eksklusive og sofistikerte VIP  arrangements. Hun er perfeksjonist  og ser etter at hver eneste detalje blir fulgt til punkt og prikke.

Send Gunvor en e-mail: post@spaniaopplevelser.no eller ring + 34 637 87 87 68

DRØMMER DU OM ET  SUKSESSFYLT EVENT MED SPANIAOPPLEVELSER?

bedriftreiser
Hva gir deg mening?
  • Konkurransedyktige priser ?
  • Gode ideer og kunnskap ?
  • Profesjonelle medarbeidere og partnere ?
  • Fleksibilitet og fokus på detaljer ?
  • Ærlighet og åpenhet ?
  • Personlige og kundefokuserte service ?

Hos Spaniaopplevelser finner det som gir deg mening når du skal ut å reise.

Spaniaopplevelser

Gjenspeiler  mange års erfaring  med organisasjon av  flotte turer og arrangementer i alle spennende hjørner av Spania. Og en ekte kjærlighet for et fasinerende land.

Bsilippo

Våre kunder benytter oss som sin betrodde partner og eventplanlegger for å arrangere alle typer arrangement møter  fra mega -events samt for små eksklusive møter, incentivreiser, kick-offs, men også for VIP-turer, eksklusive gastronomiske opplevelse og gruppereiser .

Vi garanterer en uforglemmelig opplevelser til de best mulige priser.

Vi tilbyr en komplett reisegaranti godkjent i Norge og Spania.Bestill ditt neste Event i Spania med oss.Spaniaopplevelser            Ditt  personlige reisebyrået i Spania           Vi kan SPANIA