GRUPPEREISER JAEN

 

5 gode grunner for å reise til  Jaen:

 

  • Attraktivt  landskapet og landsbyer
  • Olivenoljens hjemland
  • Arkitektur fra ulike kulturer
  • Vakre hvite landsbyer
  • Fleste beskyttede naturparker i Spania

Gruppereiser Jaen – Spaniaopplevelser er en professionell  Norsk reisearrangør i Jaen som tilrettelegger deres neste  vellykkede  firmatur  .

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov.elg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i  Jaen!

Hovedstaden i provinsen, Jaen, er hvor vi  finne  største antall vernede naturparker i hele Spania hvor landskapet  i utgangspunktet er omgitt av oliventrær . Over 200 000 hektar med fjell, som ligger i nordøst i Jaen, med frodige skoger av  furu og hvor elven  Guadalquivir har sitt utspring,  1300 meter over havet. Dette er Spanias største olivenolje produserende region.

I provinsen finner du rester fra forhistorisk tid, dokumenterte  hulemalerier i Sierra Magina. Dens opprinnelse som et senter for arabiske karavaner , ga sin betydning som et sterkt punkt på kastiljansk-muslimske grensen under igjenerobringen av Spania.

Úbeda og Baeza (begge erklært World Heritage byer) ligger i hjertet av provinsen Jaen, og er fine eksempler på renessansen storheten i Adalusia på det 16. og 17. århundre. Disse områdene var trendsettere av renessansen  i Spania gjenspeilet fra  gater fulle med imponerende  kirker, palasser og staselige hus.

 

Jaen er totalt sett  verdens største produsent av olivenolje. Allerede kjent på den iberiske halvøy siden romertiden , en ingrediens som har vært et viktig element i Jaen mat siden antikken. Har de eksepsjonelle grønnsaker og  inkludert i en myriade av retter. Gazpacho (kald tomatsuppe ) samt en god pipirrana (potet og pepper) salat.

Spaniaopplevelser kan mye om  Jaen, vil du vite mer kan du kontakte oss

+34 637 87 87 68