GRUPPEREISER MADRID

 

5 gode grunner for å reise til Madrid

 

  • Spanias hovedstad
  • Gode flyforbindelser med Norge
  • perfect sted for møter og firmaturer
  • Spanske kulturarv og kunstsenter
  • Shopping, uteliv og fotball

Gruppereiser Madrid – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Madrid.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Madrid.

Madrid, Spanias hovedstad og hjem for den Spanske kongefamilien, den spanske regjeringen og mange andre nasjonale institusjoner. Byen viser deg en lang og fascinerende historie, og uansett hvor du går i byen inviterer den deg til å beskue monumenter og museer av stor kunstnerisk verdi og uvurderlige skatter.

I sentrum av gamle Madrid, med de smale brosteinsgatene lure sansene til å tro at du er i en liten spansk landsby for 100 år siden dette er et bevis på at selv gamle Madrid fortsatt eksisterer. Faktum er at lite har endret seg i denne delen av byen og grundig restaurering blir høyt verdsatt

Historiske steder som Plaza Mayor og Puerta del Sol og Gran Via setter scenen for en spasertur gjennom tidene. Du kan trygt si at Madrid er en multikulturell by, hvor du finner alt du trenger, hvor den moderne harmonien mellom klassiske og tradisjonelle elementer. En absolutt “must” for alle besøkende til Madrid er en spasertur gjennom det berømte utendørsmarkedet “El Rastro”.

De store grønne områdene i Madrid, gjør byen attraktiv og er populære for besøkende så vel som lokalbefolkningen for en spasertur.

Historiske byer som Toledo, hvor Greco bodde store deler av sitt liv, Segovia mes romersk akvedukt, og Ávila er lett å komme til fra Madrid. Noen av dem vil lede deg til antikken i Spania, med sine middelalderske monumenter og historiske tradisjoner.

Madrid Gastronomi er en oppsummering av alle de beste menyene fra alle de spanske regioner. En blanding av spesialiteter med en “Madrid preg”, men du finner også de typiske retter fra Madrid og det enorme antallet tapas barer i forskjellige stiler og smaker.

Madrid natteliv er en “never ending story” av fancy klubber og diskoteker og metropolitan salong restaurant med unik glamour atmosfære.

Spaniaopplevelser kan mye om Madrid,vil du vite mer ta kontakt med oss

+34 637 87 87 68