Bli inspirert av de ulike aktivitetene vi foreslår:

Enten du ønsker å krydre opp din vanlige ferie med en dag med moro og eventyr eller en hel reise full av aktiviteter vi kan hjelpe deg:

JUVING

Spektakulære landskap, natur i sin fineste prakt, en eksplosjon av liv og rikelig med vann, dette og mye mer er  det du finner i den fantastiske verden av canyon – klatring, våre  trente guider vise deg den spesifikke teknikken for denne aktiviteten og hvordan å møte de ulike utfordringene som naturen setter for deg. Du må svømme, hoppe, klatre, dykke ned i vannet … .Inkluderer vi alt materialet du trenger for å utføre denne studien (neopren drakt, sele, hjelm, tau, etc.)

 

RAFTING

Under denne moro og samtidig spennende aktivitet, er samhold meget viktig. Hele teamet må arbeide sammen for å kjempe mot de problemer og utfordringer som elva tilbyr på en sikker måte.

 

HELIKOPTERTUR

Dette spennende aktivitet er en unik opplevelse. Du kan se din valgte destinasjon i andre perspektiver i fra en annen vinkel. I fra himmelen ser alt annerledes og spenningen tar aldri slutt.

 

TERRENGSYKKEL

Med en terrengsykkel og våre guider tar vi deg til skjulte steder i Spania, de stedene som bare naturelskere kjenner. Det kan være en god betinget skogsveier, som tar oss fremover i vakkert landskap befolket med furutrær, kork trær mellom blomster og dyr. Enten du er en ekspert eller har mindre erfaring i denne fantastiske verden av terrengsykkel, våre kunnskapsrike guider justere hastigheten etter dine ferdigheter slik at du kan få maksimal glede.

 

LUFTBALONG TUR

Føl stillheten i luften med en vakker utsikt. Dette kan være den perfekte omgivelsen for en spesiell anledning som bursdager, jubileer…. Har du et ønske om å arrangere noe spesielt dette kan være det beste valget.

 

EN DAG PÅ RESERBANEN

Ved ankomst på veddeløpsbanen blir en generell orientering gitt før banen er vår. Vi langer mindre grupper med ulike team for å gjøre ulike aktiviteter og hvor hver deltaker har sin oppgave på banen eller i bokser. Den dagen vil være full av fart konkurranser og spenning; Valgfritt: lunsj kan serveres på banen av en profesjonell catering. Etter en dag blir det moteriktige priser.

 

SEILREGATTA

Med vinden i håret og følelsen av ren natur og sjø magi vil du oppleve en spennende dag i sailbåtene. En overvåkent synet fra vår styrmann om bord, blir dere  instruert i kunsten å seile. og  føre seilbåten trygge i havn. Valgfri; lunsj om bord eller en herlig lunsj i nærmete  havnen etter turen.

 

HESTERIDNING

Opp i fjellet, langs sandstranden, på en ensom landevei, dette er bare noen av landskapene i vakre Spania hvor du kan oppleve en unik tur. Tilgjengelige aktiviteter per time eller flere dager.

OPPLEVELSERTURER SPANIA

Finn ideer og programmer hvis du ønsker å krydre opp et møte, en konferanse eller i et incentiv tur, med litt action.

For en gruppe av venner som er ute etter et adrenalinkick eller noen farts aktiviteter.
I Spania finner du perfekte forhold hvor du kan nyte flere spennende aktiviteter i fjellet, i himmelen eller i vannet.

Bli inspirert av de ulike aktivitetene vi foreslår:
Enten du ønsker å krydre opp din vanlige ferie med en dag med moro og eventyr eller en hel reise full av aktiviteter  kan vi hjelpe deg:

skydiving-spain
rafting-spain
sailing-trip-valencia-spain
hot-air-balloon-spain
mountain-bike-spain
helicopter-trip-spain
horse-riding-tour-spain

Kontakt oss dersom du ønsker å arrangere en aktivitetsferie i Spania eller du ønsker mer om hva vi kan tilby deg.

Gå fra opplevelsesturer i Spania til reiseinspirasjon til Spania