GRUPPEREISER COSTA DEL SOL

 

 

5 gode grunner for å reise til Costa del Sol

 

  • Luksus og høy standard hoteller
  • Stort utvalg av Golfbaner
  • Jetset Uteliv og glamour
  • middelhavsatmosfære
  • God flyforbindelse med Norge

Gruppereiser Costa del Sol – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell norsk Reisearrangør på Costa del Sol.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event på Costa del sol.

Costa del Sol er kjent som en lekeplass for de rike og berømte. Noen av Spanias mest luksuriøse hoteller og eiendommer ligger i denne regionen, så vel som den høyeste konsentrasjonen av topp kvalitet golfbaner i Europa.
De trange gatene i Marbella gamleby og Puerto Banus med sine luksuriøse yachter og eksklusive butikker fulle av verdenskjente designermerker er to gode grunner til å utforske Marbella og Costa del Sol.

Nye konferansesentre gjør at bedrifter kan enkelt kombinere møter med fritid, med muligheter for å nyte Marbellas koselige restauranter i gamlebyen , besøke de nærliggende tradisjonelle hvitkalkede andalusiske landsbyer som Ronda eller nyte den sofistikerte nattelivet i Puerto Banus.

Costa del Sol har en privilegert beliggenhet, og har blitt en verdensomspennende turistmål uten å eksponere typisk andalusiske tradisjoner eller historiske essenser. Det spesielle mikroklima med mildt klima året rundt med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18 º C og en sol som skinner sjenerøst gjennom alle månedene i året.

Costa del Sol har en mer enn 100 kilometer med kystlinje med forskjellige strender og lange strandpromenader med flott utsikt over Middelhavet, hvor du kan nyte de kulinariske herlighetene som tilbys på mange “strandbarer ” eller besøke de mange sofistikerte og luksuriøse Beach Clubs langs hele kyst.
Fra Costa del Sol, kan du gjøre spennende dagsturer, til den mauriske festningen, Granada, magiske Sevilla, fjellandsbyen Ronda, Storbritannias Gibraltar eller til 1001 Night Tangier (nord i Marokko).

Spaniaopplevelser kan mye om Costa del Sol, ta kontakt med oss om du vil vite me om Costa del Sol.

+34 637 87 87 68