GRUPPEREISER MARBELLA

 

5 gode grunner for å reise til Marbella

  • Luksus og høy standard på hoteller
  • Stort utvalg av Golfbaner
  • Jetset Uteliv og glamour
  • Formidabel Middelhavsatmosfære
  • Gode flyforbindelse med Europa og resten av verden

Gruppereiser  Marbella – Spaniaopplevelser er en førsteklasses  professionell Norsk Reisearrangør i Marbella.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Marbella.

Costa del Sols Marbella er kjent som en lekeplass for de rike og berømte. Noen av Spanias mest luksuriøse hoteller og eiendommer finner du i Marbella, så vel som den høyeste konsentrasjonen av topp kvalitet golfbaner i Europa.

De trange gatene i gamlebyen og Puerto Banus med sine luksuriøse yachter og eksklusive butikker fylle av verdenskjente designermerker er to gode grunner til å utforske Marbella og Costa del Sol.

Det nye konferansesenter  i Marbella bety at her kan dere kombinere firmaturer og møter kan lett kombineres med Marbellas koselige restauranter i gamlebyen , besøke de nærliggende tradisjonelle hvitkalkede andalusiske landsbyer som Ronda eller nyte den sofistikerte nattelivet i Puerto Banus.

Med sin privilegerte beliggenhet er  Marbella blitt et  verdensomspennende reisemål  uten å eksponere typisk andalusiske tradisjoner eller historiske essenser. Med det fantastiske heleårsklima  med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18 ° C og en sol som skinner sjenerøst gjennom alle månedene i året er dette også et attrativt reisemål under vinteren.

Marbella har 27 kilometer med kystlinje og 24 forskjellige strender og er stolt over sin sju kilometer lange strandpromenade laget av marmor med flott utsikt over Middelhavet,  hvor du kan nyte kulinariske herligheter på mange “strandbarer ” eller besøke de mange sofistikerte og luksuriøse Beach cluber langs  hele kysten.

Marbella ligger i hjertet av Costa del Sol kysten, derfra kan vi arrangere spennende dagsturer, for eksempel, til den mauriske festningen, Granada, Magiske Sevilla, Fjelllandsbyen Ronda, Storbritannia’s Gibraltar eller 1001 Night Tangier (i nord for Marocco.)

Spaniaopplevelser kan mye of Marbella, vil du vite mer kan du ta kontakt med oss 

+34 637 87 87 68