GRUPPEREISER COSTA DE LA LUZ

 

5 gode grunner for å reise til Costa de la Luz

 

  • Viktige historiske hendelser
  • Gastronomiske opplevelser
  • Verdenskjent sherryvin
  • Milelange hvite sandstrender
  • Spennende Spanske hestetradisjoner

Gruppereiser Costa de la Luz – Spaniaopplevelser  professionelle  norsk reisearrangør på Costa de Luz og arranger din førsteklasses   firmatur på Costa de Luz.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event på Costa de la Luz.

Costa de la Luz ligger på vestsiden av Andalucia og går fra Gibraltar i sør til grensen til Portugal i nord. De viktigste hovedstedene er Huelva, ligger ved munningen av elven Odiel, en andalusisk by med en gammel gruvedrift tradisjon og vitne historiske hendelser som oppdagelsen av Amerika.
Jerez de la Frontera som har sin egen flyplass, og er en av de viktigste byene på Costa de la Luz, og setter sherry produksjon og den Andalusiske rideskolen for dressurriding på det Internasjonale verdenskartet.

Vakre naturparker og Doñanavåtmarkspark er bare noen av de attraktive fjelllandskapene fulle av små hvite landsbyer som prikker i det naturskjønne landskapet.

Det  historiske landemerke i dette området er oppdagelsen av Amerika. Columbus første reise til “den nye verden” seilte i fra Huelva og mye av mannskapet kom fra Palos de la Frontera, en lokal fiskerlandsby langs Costa de la Luz kysten, mens i klosteret La Rabida var der de fleste av Colombus ‘turer var forberedt.
Religion og tradisjon er en viktig del av Huelva kulturelle aktiviteter. En av Spanias viktigste pilegrimsreiser går til landsbyen “El Rocio” som ligger ved inngangen til Doñana nasjonalpark. Her kommer hvert år millioner av pilegrimer for å tilbe “Virgen El Rocio”.

Strendene på Costa de la Luz er vakre endelange sandstrender dannet av gyllen fin sand omgitt av ørkenvegetasjon, og stolte furu og pinjeskoger.

Det dominerende element er solen gir glede og varme under nesten alle årstidene. Klimaet på Costa de la Luz er en typisk Atlantic klima med rundt 300 soldager i året.

Spaniaopplevelser kan mye om Costa de la Luz, ta kontakt om du vil vite mer om Costa de la Luz.

+34 637 87 87 68