GRUPPEREISER SAN SEBASTIAN

 

5  gode grunner for å reise til San Sebastian:

 

  • Vakkert landskap
  • Spennende kultur
  • Gastronomiske trandisjoner
  • Flott sandstrand
  • Internasjonal atmosfære

Gruppereiser San Sebastian – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i San Sebastian.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event I San Sebastian

San Sebastian er omgitt av daler og fjell i en spesiell skjønnhet, med romantiske strender med fin gyllen sand, men samtidig en livlig og blomstrende by.

San Sebastian har vært en ledende turistdestinasjon siden midten av det 19. århundre til tross for byens liten størrelse. Internasjonale arrangementer som San Sebastian International Film Festival har gitt en internasjonal dimensjon. I dag er denne tradisjonen, støttet av mange førsteklasses hoteller og andre moderne tjenester og tradisjoner med et snev av Belle Époque (Golden Age)

Baskiske kjøkken er en attraksjon i området, hvis berømmelse har spredt seg over hele verden og har fortjent anerkjennelse, og er med i prestisjetunge internasjonale guider.

 

I San Sebastian er gastronomi er en kunst, og et tegn på San Sebastian identitet. San Sebastian er verdens hovedstad pintxo, men også kjent for sin gode mat og kreative kokker. Byen kan skryte av totalt 16 Michelin-stjerner og er faktisk det stedet i verden som har flest Michelin-stjerner per kvadratmeter.

Langs Biscayabukta bare noen få kilometer fra San Sebastian kan du oppdage små, autentiske fiskelandsbyer hvor deilig fersk grillet fisk kan nytes. Her finner du og vinbodegaer hvor de produserer den typiske vin kalt Txakoli.

Shopping er også viktig i San Sebastian; byen er et levende handelssentrum med mange butikker av kjente spanske og internasjonale merkevarer.

San Sebastian ligger kun 30 minutter fra den franske grensen som åpner muligheter for å besøke nabobyer som Biarritz i Frankrike.

Spaniaopplevelser kan mye om San Sebastian, vil du vite mer kan du kontakte oss.

+34 637 87 87 68