TRIVSEL

Vi vet at trening, velvære og spa opplevelser  er  viktig for vår trivsel.

Derfor er vi  veldig stolte av å kunne  tilby  komplette og tilfredstilllende trenings,  spa og velværereiseprogram for grupper.

Våre  programmer og ideer er  til stor hjelp for å finne ro og fred under den spanske solen, til å finne en energikilde og en fornyelsesprosess fra dagliglivet.

SPAHOTEL

Spania tilbyr et bredt utvalg av unike anlegg samt Spahotell ved sjøen, på fjellet, og selv i de store byene som Barcelona eller Madrid-.  Alle med elegante installasjoner med utsøkte behandlinger for kropp og sjel.

Vi har gode kunnskaper om de ulike alternativene for behandling inkludert spa, velvære  samt yoga eller pilates trening.

 

INSPIRASJON

Vi tilbyr inspirerende program og aktiviteter for grupper og  gir deg støtte til å finne passende hotell og tjenester i de ulike deler av Spania. I Andalucia, Mallorca, Rioja cataluya ………. i kombinasjon med gode gastronomiske arrangementer og spansk kultur.

 

GRUPPEREISER

Skal du reise med familien eller venner, og bare ønsker å gjøre enkle aktiviteter kan  vi hjelpe deg med å finne det beste hotellet som tilbyr muligheter for organisert yoga, pilates klasser og personlig velvære og spabehandling under oppholdet.

Men vi kan også sette opp et komplett program for grupper som ønsker mer avslapning og aktiviteter med lokale instruktører på utsøkte spa og velværeferiesteder langs Middelhavskysten eller i noen av innlandet i Spania.

VELVÆREREISER TIL SPANIA

Å ta vare på seg selv er helt nødvendig i hverdagens  kjas og mas.

Derfor ser vi det som en viktig del av vår turer å skreddersy program og forslag til velværereiser i Spania. Vi tilbyr og hjelper til med å finne den mest egnede  overnatting og aktiviteter for grupper som er ute etter treninng, ro, avslappning og velvære under den spanske solen.

 

 

Lete etter de virkelige  energikildene  og søke etter styrke og  fornyelseer noen av essensene i våre program.

Vi hjelper deg å finne det perfekte stedet for ditt formål.

 

 

En mindfullnesstur til en  Bodega. En spa og yoga tur til til et retrett hotell nær stranden ….sykling på Mallorca det er mange fantastiske steder, og vi hjelper deg med å finne dem..

Yoga-in-park
hands-food-berries-strawberries-blueberries-fresh-hearht-wallpaper
Beautiful dark hair woman with closed eyes relaxing at spa resort.

[url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786750][img]http://img291.imageshack.us/img291/2613/summerc.jpg[/img][/url]

[url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786662][img]http://img152.imageshack.us/img152/3414/medicinew.jpg[/img][/url]

Kontakt oss dersom du planlegger å velvære spa eller tur til Spania. Vi er alltid der for deg.

Gå fra velværereiser til reiseinspirasjon til Spania

 

Mulighetene er uendelige, og vi ønsker å fokusere på fleksibilitet for å tilfredsstille hver spesifikke behov og ønsker til hver grupper.

dapibus leo.