GRUPPEREISER GRANADA

 

5 gode grunner for å reise til Granada

 

  •  Alhambra – Spanias mest besøkte monument
  • Alpujarra fjellet – Vakker natur og ukjent kultur
  • Maurisk essens
  • Costa Tropical varmt middelhavsklima
  • Sierra Nevada – Snow og spansk National Park

Gruppreiser Granada – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i Granada.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Granada.

 

I den sørlige delen av Spania, ved foten av de nesten alltid hvitkledde Sierra Nevada-fjellene, mellom elvene Darro og Genil, er en av de mest attraktive byene i Øst-Andalusia.

Den mest fremtredende trekk i prvonsen Granada er dens hovedstad, Granada og Alhambra palasset med de fantatiske Generalife hagen og Albaicín kvartal. Granada har en umiskjennelig maurisk essens, på grunn av det faktum at det var den siste byen som ble gjenerobret av den katolske monarkene i 1492. Det er ingen overraskelse at en av deres gamle nabolag, Albaicín, har blitt inkludert på verdensarvlisten , sammen med Alhambra og Generalife .

Gastronomi, håndverk og byplanlegging er påvirket av sin strålende fortid. Fontener, for ikke å nevne de lokale palassene “Carmen”, vakre hus omgitt av dekorative hager med utsikt over Alhambra og Sierra Nevada-fjellene, som skaper uforglemmelige hjørner i byen.

En annen måte å bli kjent med Granadas sjel på er gjennom sin flamenco kultur, som blir iscenesatt i de tradisjonelle hule boliger i Sacromonte nabolag i byen.
Om vinteren og helt opp til påske, har du sjansen til å gå på ski mens du nyter utsikten over det blå Middelhavet , takket være sin unike natur som omfatter både en Middelhavets kyst og snødekte fjell i nasjonalparken Sierra Nevada.

Men det finnes andre vakre naturlandskap som byen Baza og Alpujarra fjellene, kjent for sine varme kilder og skjulte landsbyer med bohem miljø, turstier og utmerket skinke produksjon.

Kysten av Granada kalt Costa Tropical i Andalucia har det beste klima i hele Spania sol og varme året rundt, hvor du kan oppleve det dramatiske landskapet langs kysten.

Spaniaopplevelser kan mye om Granada, vil du vite mer  kontakt oss

+34 637 87 87 68