GRUPPEREISER  LA RIOJA

 

5 gode grunner til å reise til  La Rioja

 

  • Verdenskjent vinregion
  • Avant Guard Arkitektur
  • Viktige verdensarv monumenter og steder
  • Nær den moderne byen Bilbao
  • Er del av Camino de Santiago ruten

Gruppereiser La Rioja – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør i La Rioja.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov.

Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i La Rioja. 

La Rioja er, uten tvil, en av Spanias up-and-coming reisemål for den kresne reisende.

La Rioja har mer enn 500 vinprodusenter og er internasjonalt kjent for kvaliteten på sine viner.

Sammen med vinsmaking, har et besøk til denne regionen tilbyr også en rekke aktiviteter som kan oppleves rundt om på vidstrakte vingårder, ridning: varmluftsballong , 4×4 ruter …

Denne regionen er nært knyttet til den nåværende berømte Pilgrimruten Camino de Santiago, hvor de sterkt er knyttet til fantastiske  kulturelle og naturattraksjoner.

Alle er nå kjent med det spektakulære synet av Guggenheim-museet i Bilbao, men det var egentlig bare starten for arkitekten Frank Gehry som seinere har bygget den bemerkelsesverdig Marques de Riscal  bodega og hotell som ligger i Elciego. han sammen med andre arkitekter  som Santiago Calatravaog  Zaha Hadid har fått internasjonal anerkjennelse med sine egne merkelige og fantastiske kreasjoner i regionen, den nye bølgen av stilig avant-garde-arkitektur.

Bortsett fra sin hovedstad Logrono, kan vi arrangere flotte kulturelle turer i området: som Santo Domingo de la Calzada og den flotte katedralen, San Millan, stedet for de tre klostrene  har blitt erklært verdens kulturarv av UNESCO.

Bortsett fra sin hovedstad Logrono, vil du være komfortabel utforske to andre steder: som Santo Domingo de la Calzada og dens katedral, San Millan, stedet for de tre klostrene har blitt erklært verdens kulturarv av UNESCO.

Spaniaopplevelser kan mye om  La Rioja, vil du vite mer kan du  ta kontakt oss 

+34 637 87 87 68