UFORGLEMMELIGE MAT OPPLEVELSER I SPANIA

Er du Mat interessert?

Liker du å drikke god vin og spise god mat ?

Da er Spania landet som ønsker å forføre deg med sine mange gastronomiske overraskelser. Sammen med  sol, varme og  lange vakre hvitekornede sandstrender finner du den perfekte harmoni i en uforglemmelig Mat og Vintur.

Oppleve en  ekte gourmetreise igjennom de spanske matregionene og lære mer om spansk matretter og  historie.

Nyt forskjellige gastronomiske tradisjoner, smake på lokale viner, prøv 5j spansk serrano skinke og kjenn aromaen av ekstra  virgen olivenoljen …….

Vi tilrettelegger for matopplevelser  som inspirerer, et avbrekk i et møte eller en konferanse, en unik foodie-tur til Spania i landlige  omgivelsene, bo på en vingård eller  i forbindelse med en byferie eller en gastronomisk langhelg.

Vi  er eksperter på  mat og vinturer i alle  Spanske regioner:

PRIORAT – PENEDES


vintur priorat penedes

LA RIOJA


vinbodage i La Roja

RIBERA DE DUERO


La rioja vintur

SEVILLA – ANDALUCIA

mat og vin tur andalucia

ALICANTE – MURCIA

bodega besøk alicante

BASKERLAND

bedega besøk baskerland-txakoli

MALLORCA

gastronomi på Mallorca

GALICIA

vintur i Galicia

MALAGA – ANDALUCIA

bodega ronda

Vi er eksperter på å organisere spennende Gourmetturer i alle de vakre spanske regioner. Her lærer vi deg om spanske matkultur og  historie.

Hver region og område i henhold til den situasjon, landbruk og geografiske beliggenhet har ulike gastronomiske tradisjoner.

Vi tilbyr innkvartering  i en Bodega i Rioja, sykkelturer blant vinranker i Penedes, en matlagingkurs i Sevilla, besøk på en en skinkefabrikk i Huelva eller Salamanca.

Se våre mat og vintur  opplevelser  i Spania:

GRISEFARM BESØK

grisefarm besøk

Spansks Vin ER verdens beste!!
Prøv selv,  vi arrangerer et besøk på en liten  gård som aler opp griser og lager de beste serrano skinkene. I Aracena fjellene utenfor Sevilla, men og i Extremadura og Salamanca.


OLIVEOLJE GÅRDS BESØK

olivengård

I Andalucia er der du finner den største produksjon av olivenolje i Spania og blant de største i Europa. Spesielt i området rundt Jaen og Cordoba, men også i resten av Andalucia. Besøk en lokal olivenoljeprodusent, og smake den reneste og fineste ekstra virjen olivenolje. Beste  å gjøre denne turen fra november til Januar når innhøstingen er i gang.

BODEGA BESØK

sherry bodega tur

Spania er blant verdens største vinproduserende land. I nord, sør, øst og vest  finner du alltid en vinbodega som produserer de verdifulle dråpene  i nærheten. Alt  fra Sherry vin, rødvin, hvitvin, søte viner, cava….. så mye å velge mellom. Vi arrangere vinturer til hele Spanias vinland…


TAPAS TUR

tapas tur spania

Sulten?
La tiden stå stille, og starte en unik opplevelse i spansk gastronomi. Gå fra bar til bar og prøve ut de smakfulle typiske  rettene fra hvert sted og tapasbar. Mens du nyter den lokale atmosfæren

FERSKMAT MARKED OG KOKKEKURS

kokkekurs spania

Nå  er det din tur………….
til å oppleve din egen matlaging erfaring, selvfølgelig med sesongens ferkeste ingredienser. Du lager  (gazpacho, spansk omelett, paella, tapas osv ..) Etterpå smaker du  på den utarbeidete menyen med god vin i  vennlig atmosfære

VINSMAKING

vinsmaking-spania

Den beste måten å vite mer om spansk vintradisjoner, forskjellige smaker og typer vin er å gjøre en  vinsmaking. Du kan oppleve det på en vingård, i en restaurant eller i et spesialisert vinbutikk med eller uten mat.


SYKKELTUR I VINDISTRIKT

sykkeltur blandt vinranker

Nyt  vinlandskap på en sykkel mens du besøker ulike bodegaer.
Vi arrangerer guidede sykkelturer med ekspert kunskap om stedet så vel som innen for viner. De forteller vinhistorie og inviterer til vinsmaking på moderne så vel som tradisjonelle vinbodegaer.

OVERNATTING PÅ BODEGA

bodega hotell overnatting

Vi tilbyr overnatting i gamle vinslott, moderne bodegahoteller eller i underjordiske grotte bodegahotell. Oppleve vinkulturen fra innsiden og innlosjer dere på et av våre attraktive vinbodega hotell i ulike regioner i Spania,

LUNSJ BLANDT VINRANKER

bodega lunsj

Utvid  vinkonseptet og nyt en lunch blant vinranker. Smak lokale gastronomiske produkter i paring med forskjellige  typer viner. Under den varme spanske solen. En uforglemmelig opplevelse.Kontakt oss dersom du ønsker å  arrangere en vintur  til Spania for din vinklubb, vennegjeng eller firma  eller hvis du ønsker å vite hva vi kan tilby deg.

Gå fra mat og vin turer i Spania til reiseinspirasjon i Spania