GRUPPEREISER MALLORCA

 

5 gode grunner for å reise til Mallorca

  • Gode flyforbindelser med Norge
  •  Attraktiv balanse mellom jetset og lokal kultur
  • Utrolig vakre landskap
  • Elegant og særegen atmosfære
  • Spennende gastronomi

Gruppereiser  Mallorca – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell Norsk Reisearrangør på Mallorca. Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov.Velg dinkvalitets reisekonsulent for ditt neste event på Mallorca.

 

Mallorca, den største av de baleariske øyene, som ligger i den rolige Middelhavet . Palma er hovedstaden og største byen på øya, ligger på den sørlige kysten i en bred bukt med utsikt til sjøen fra palmepromenaden og de historiske bymurene.

Byen er ideelt utstyrt for å appellere til alle typer besøkende kombinere imponerende monumenter med alle moderne fasiliteter. Øya er full av overraskelser og kontraster, fra de forrevne fjell og daler til skjulte viker, brede sandstrender og åpne landemarker.

Men Mallorca  er mye mer, en følelsene som  etter fantasien i sving og setter   Mallorca sin  historie i særpreg, sitt eget språk, sine mange varierte retter, sin egen personlighet i sitt folk og sine små landsbyer. En møteplass for kulturer og sivilisasjoner gjennom historien.

Landskapet på øya er full av viker, strender og klipper på kysten og i innlandet er fasinerende fjellkjeder som går helt opp til 1500 meter høye. Det varierte  landskapet og kultur inviterer deg til å utforske hvert hjørne av Mallorca.

Den unike mallorkinske gastronomi er sterkt påvirket av Middelhavet kultur og geografi. Derfor er det preget av en store variasjoner. “Ensaimada” og “sobrasada” er de mest kjente produkter i utlandet, men den mallorkinske gastronomi tilbyr deilige fisk og  kjøttretter og deilige desserter. Vin, ost, olje, pølser, grønnsaker er alle produkter fra øya.

Spaniaopplevelser kan mye om Mallorca, vil du vite mer kan du kontakte oss .