golf-holiday-in-spain

GOLFREISER SPANIA – COSTA DE LA LUZ

Denne vakre kysten som er delt inn i to ulike provinser, Cadiz og Huelva, som ligger på den vestlige  delen av Spania. Her finner du golfbaner som tilbyr god kvalitet og fine, lange og hvite strender på Atlanterhavet langstrakte kyst. En perfekt kombinasjon for en uforglemmelig Golf ferie i Spania. Men Denne regionen er ikke bare golf som gjør den spesiell. Her finner du kultur samt unike gastronomiske tradisjoner.

Du finner Costa de la Luz i fra  Tarifa i sør,  nær det spennende kontinentet Afrika og langs Spanias Atlanterhavskysten og opp til grensen til Portugal. Et relativt ukjent området for norske turister. Her finner du unike områder med fantastisk natur, spennende  kultur og  masse deilig mat i fra havet så  vel som  spanske skinkeretter i fra Aracena fjellene.

 

 

 

 

 

costa-de-la-luz-map

EL ROMPIDO

el-rompido1

En sjarmerende liten fiskerlandsby som ligger på Costa de la Luz kysten med unike svamp felt og furuskog landskap og fantastisk god klima året rundt som gjør denne landsby til  et perfekt sted å tilbringe vår, sommer, høst og vinter.
Landsbyen tilbyr en lokal atmosfære med den typiske plassen foran kirken, kan hvor du blir invitert til å nyte meget god tapasretter og sitte å oppservere   de forbipasserende. Her finner du fantastiske reker fra regionen. Det er sjømat på menyer på alle restaurantene langs elven, som serverer den ferskeste fisken kjøpt på fiskemarkedet den samme morgenen.

GOLF EL ROMPIDO

Golf El Rompido er den eneste golfbanen i regionen med 36 hull (nord  og sør bane)  omringet av vakkernatur og fri for storbygging av feriehus rundt. De to 18-hulls banene er omgitt av furu og appelsinlunder, våtmarker og åpner ut mot Atlanterhavet med fantastisk utsikt, og gir de som spiller en unik opplevelse.

El Rompido Golf South Course
swimming pool subeds

LUKSUS VILLA

Storslått luksus villa med 4 soverom og stor privat hage med golfbiler tilgjengelig. Denne de vakre villaene ligger i det eksklusive kompleks “Villas del Rompido” sol tilbyr  24 timers sikkerhetstjeneste , som ligger nær den 36 hull golfbanen Rompido golf coure med 36 hull.  Bygget på en 800m2 område og er komfortabelt innredet slik at du kan nyte et uforglemmelig opphold.

Vi kan hjelpe deg på vei..

 

Er dere en vennegjeng med golf som lidenskap, eller en golfklubb som vil ut og prøve nye golfbaner, en turoperatør, eller et firma som ønske å tilrettelegge en golfferie.

Vi kan tilby deg en golfpakke med  fly, villaovernatting og greenfees til Rompido eller  i områdene rundt! Enten det er for trene, du vil lære mer golf eller en “once in a lifetime golfopplevelse!”

Ta kontakt  med oss om du vil at vi skal sende deg et tilbud.