GRUPPEREISER  SANTIAGO DE COMPOSTELA

5 gode grunner for å reise til Santiago de Compostela

 

  • Utrolige Camino Santiago pilegrimsreise
  • Vakker Natur og landskap
  • Unike Gastronomiske opplevelser
  • Utrolige strender
  • Interesant og ukjent  historie

Gruppereiser  Santiago de Compostela – Spaniaopplevelser er en førsteklasses profesjonell  norsk Reisearrangør i Santaigo de Compostela.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event til  Santiago de Compostela.

Santiago de Compostela er en historisk by som ble bygget rundt graven til St. James den store. Resultatet er et usedvanlig vakker arkitektonisk by som er erklært World Heritage by av UNESCO.

Santiago de Compostela sammen med A Coruña er de mest kjente byene,i området men på landsbygda og de lokale fiskelandsbyer finner du fantastisk sjarm som lett kan bli en flott ramme ditt neste event i Santiago.  Landbruket har en stor betydning i dette området og tilbyr flotte muligheter for  spennende aktiviteter.

Santiago regnes som en av kristenhetens tre åndelige sentre, sammen med Roma og Jerusalem, er det et perfekt reisemål for firmaturer og fonferanser, og tilbyr et stort utvalg av kulturelle og gastronomiske aktiviteter.

Spaniaopplevelser kan mye om Santiago de Compostela,  ta kontakt om du vil vite mer om Santiago de Compostela.

+34 637 87 87 68