STUDIEREISER TIL SPANIA

La oss arrangere deres neste studietur til Spania!

Planlegger du en studiereise for din bedrift?  Sammen med dine medstudenter eller kollegaer? Kanskje en reise med  din foreningen?

Vi hjelper deg med å legge opp deres reise så dere  får en professionell studietur i Spania:

Vi har lang erfaring med å arrangere et bredt utvalg av bedrifters studieturer til Spania innenfor ulike  bransjer og ulike interesseområder.

gunvorisevilla

Her finner du noen av de tjenestene som vi tilbyr hjelp med for din neste studiereise:

  • Forskning, planlegging og gjennomføring av studieturen
  • Utarbeidelse av turen og ta kontakt med lokale  professinelle innenfor samme sektor.
  • Booking av transport, hotell, møterom, måltider
  • Reise- og møtearrangementer
  • Akademiske lag -og gruppe aktiviteter
  • Andre råd i tilknytning til studiereiser

ARKITEKTUR REISER

Er du  interesart i arkitektur  ? eller er dere et  arkitektfirma som søker inspirasjon og motivasjon i andre land?  Vi tilbyr en spennende tur fylt med historie og kultur i fra Spania’s mange bygninger som  gjenspeiler de mange tidsepokene  opp igjennom mangeårige kulturarv. Fra store og  imponerende gotiske katedraler til  maurernes  fontener med rennende vann. Spania er nå et innoverende land med moderne arkitektur som  skaper en spennende vinkel  i nåtidens øyeblikk. Vi tilrettelegger etter deres ønsker.

setas sevilla med bå himmel

GASTRONOMIKULTUR

Interesarte i  Spansk matkultur ? eller er dere et firma som produserer matprodukter som søker informasjon og utveksling med andre produsenter internasjonalt.    Spania er mer en bare Paella og Tapas.  Vi tilbyr et videt spekter av mat studieturer. Alt i fra besøk på risplantasjer til appelsinprodusenter. Vi jobber med lokale leverandører av spennende gastronomiske produkter fra skinke, oster og selvfølgelig vin  til langt mer utradisjonelle produkter som sjokolade, turron og lokale øl produsenter. Fortell os dine  gourmet interesser og vi legger opp et skreddersydd  pakke for dere.

IMG_20161014_115831

SYKHUSBESØK

Har dere ønske om å utveksle profesjonelle  erfaringer med andre land innen for helsesektoren ?  Spania har en høy standard på sine helsetjenester og tilbyr både offentlig og private sykehus og helsetjenester. Vi  tilbyr  en spennende mulighet til å dra nytte av våre gode forbindelser med offentlige sykehus og private klinikker så gir deg stor glede av faglig utveksling. Fortell oss om dere ønsker og vil tilrettelegger etter deres behov.

hospital-visit-spain

FAGTEKNISK STUDIEREISER

Vi kan tilby attraktive turer for arkitekter og andre profesjoner som ønsker møter og utveksling med andre lokale spanske fagpersonell  innenfor samme bransje i Spania.

Vi kan organisere tekniske turer og besøk til mange av Spanias mest særpregede arkitektoniske monumenter og bygninger i landbruket, fornybar energi , gastronomi , …….

solar_tower
LETS-GO-BARCELONA

Vi kombinerer våre studieturer med kultur innslag , gastronomiske aktiviteter, så dere får maksimalt ut av studiereisen deres..

Vi tilbyr totale studiepakkerturer med alt inkludert. De inneholder alt du trenger  og du ønsker å inkludere for  ditt reisemål.

Vår studiereiser inkluderte opplevelser, avslapping, historie, fagligutbytte, kultur og minner for livet.

Vi har mange års erfaring i å organisere studieturer for professionelle og studenter.

Vi tilbyr gode priser og vilkår, og den nødvendige kunnskap og know how for en velorganisert reisen, du er i gode hender hos oss .

Kontakt oss dersom du planlegger en bedrifts studieturer til Spania eller ønsker du å vite mer om hvilke fag turer vi kan tilby deg.

Gå fra studieturer i Spania til firmatur i Spania.