Hei! Jeg heter Gunvor og har hatt den store gleden av å bo i Spania i litt over 25 år.  Et fantastisk land med en utrolig energi, pågangsmot og som alltid vil fremover. Den største delen av tiden har jeg bodd i vakre uimotståelige Sevilla mens jeg har drevet Spaniaopplevelser, et reisebyrå som skaper flotte opplevelser for reiseglade nordmenn.

Her vil jeg fortelle deg om de ulike  reisene, gruppene,  firmaturene, bryllup jeg har lagt til rette,  om mine egne skildringer og tanker når jeg selv er på reise for å utforske nye plasser for kommende  reiser eller  mine egne opplevelser i Spania.

Read More
Firmatur, Gruppereiser, Inspirasjon, Reisemål i Spania

Firmatur Granada Fart & Spenning

Granada den siste Mauriske bastion i Spania. Det er der du blir forført av vakre og altoppslukene Alhambra palasset. En by som skaper minner som ikke kan slettes. Jeg hadde gleden av å arrangere en spennende Incentive tur for et firma i fra Holland i Granada og jeg tenkte jeg skulle dele med dere denne fantastiske turen de hadde som gikk i et hele tiden.

Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.