GRUPPEREISER ALICANTE

 

5 gode grunner for å reise til Alicante 

 

  •  Storbyferie med flott sandstrand
  • Spennende og vakkert kystlandskap
  • Attraktive gastronomiske tradisjoner
  • Gode flyforbindelser med Norge
  • Små og intime landsbyer i innlandet og ved kysten

Gruppereiser Alicante – Spaniaopplevelser er en førsteklasses professionell norsk Reisearrangør i Alicante.

Vårt mål er din suksess. Vi skaper unike skreddersydde løsninger for å oppfylle dine unike behov. Velg din kvalitets reisekonsulent for ditt neste event i Alicante.

Alicante og hele provinsen er velsignet med varierte landskap og misunnelsesverdige kontraster, et ideelt klima garanterer behagelig sol hele året og fantastiske hvite sandstrender som har tjent området navnet “Costa Blanca”.
Alicante, hovedstaden på Costa Blanca, har mer enn 3000 års historie.Hver sivilisasjon som har styrt byen har satt sine spor. Santa Barbara festning gir deg en fantastisk utsikt over byen. Og den fantastiske og attraktiv sporty båt port gjør det en fin og avslappet turområde.
Alicante er avreise / utgangspunktet for den amerikanske verden omseilingen.

I denne flotte byen og dens omgivelser blir du invitert til å delta i flere ulike idretter samt kultur aktivitet. Innlandet i Alicante kan du nyte storslått natur og fjellandskap som åpner muligheter for spennende team building aktiviteter som klatring og trekking.
Den sjarmerende hvite landsbyen Altea er et fantastisk sted å oppsøke fred og ro. Med en unik kunstnerisk og bohemsk stemning kan du spasere gjennom den gamle bydelen og dens trange gater og beundre de fine balkongene fulle av blomster.
Alicante har et moderne konferansesenter og tilbyr et utmerket utvalg av hoteller egnet for møter og konferanser.

Gastronomi er en viktig del av kulturen i denne regionen. Paellas hjem land. Her vil du finne mange forskjellige varianter av paella samt vin produksjon som og er en viktig del av områdets gastronomiske tradisjoner.

Spaniaopplevelser  kan mye om Alicante, ta kontakt om du vil mer om Alicante.

+34 637 87 87 68