KURS OG KONFERANSER I SPANIA

 

Barcelona , Madrid , Seville , Majorca , Valencia, Andalusia ….

 

Spania er et perfekt sted å arrangere din neste konferanse. Spennende kultur, massevis av solfylte strender og feriesteder med god hele året temperatur, professional personale og spennende venues. Alt du trenger for din neste vellykket konferanse under den spanske solen.

En konferanse må planlegges i god tid det hjelper organisasjonen og deltagerne  til å finne  gode løsningede rette lokalene og for sin påmelding. Derfor tilbyr vi flotte konferansehotell, og palasser til deres disposisjon  og vi jelper dere med å gjøre alle nødvendinge bestillinger i god tid på forhånd.

Det er ingen tvil om at bedriftens møter og konferanser er topp motiverende for salg, ansatte og distributører, men de kan også være en utfordrende oppgave, som krever betydelige investeringer av tid, penger og ressurser. Med en dyktig arrangør, kan du høste fordelene og minimere kostnader og ikke minst spare verdifull tid når  arrangøren du velger finner de beste løsningene for deg og du kan spare verdifulle penger.

 

conference-in-seville

 

Enten du ønsker å organisere et eksklusiv styremøte for 15 personer eller en konferanse for mer enn 500 personer, har vi stor kompetanse og verdifulle kunskap til å organsiere og tilrettelegge for seminarer og konferanser, møter med deltakere opp til mer enn 1000 personer.

 

Vår fleksibilitet har ingen ende Vi  hjelper deg med å organisere din neste konferanse i Spania. Vi tilbyr:

flexibility

 

 • Ikke-tradisjonelle så vel som moderne konferansefasiliteter
 • Utstiller tjenester
 • Moderne AV-utstyr
 • badge service
 • Attraktive transportmuligheter
 • Spennende gala venues
 • Teambuilding og Workshops
 • Aktiviteter
 • Deltagerprogram

 

Finn eksempler på inspirerende konferanse og møte muligheter i Spania:

Møter: Hold en original møte i en  bodega med  flamencokurs som en isbryteraktivitet  i Bilbao eller La Rioja, eller en hemmelig direktør møte i en privat gourmet klubb i Barcelona, eller møte med lunsj med utsikt over F1 banen i Valencia.

Konferanser i Spania: Hold en stort konferanse  i et elegant og tradisjonelt palass i Sevilla, etterfulgt av en populær spansk parti som gjenskaper de spanske tradisjoner og gastronomi.

Carmen-Martires-Granada-117

 

  • Vår fleksibilitet og effektivitet er til din fordel, og vårt eneste mål er å tilfredsstille våre kunder og et vellykket arrangement.

 

Kontakt oss om du planlegger et møte, seminar eller konferanse i Spania, eller ønsker å vite på hvilken måte vi kan hjelpe deg.

 

Gå fra kurs og konferanser til firmatur