Hva kan vi organisere for deg?

Enten du reiser med dine venner, tilbringer tid i Spania i forbindelse med en konferanse eller har en spesiell interesse for kunst og kultur, kan vi tilby et bredt spekter og ulike kategorier av reiser:

 

Madrid

I Madrid finner du kunsttriangelet, hvor innenfor et begrenset område i Madrid sentrum finner du Prado-museet, Reina Sofia Art Centre og Thyssen-Bornesmiza Museum. Hvor du finner  Spanias og  kanskje Europas beste kunstskatter.

I de omkringliggende områdene i Madrid finner du også mindre steder og vakre historiske byer som Salamanca, Segovia, Toledo og Avila reelle historiske skatter som er ukjente for mange.

 

ANDALUCIA

En rundtur gjennom Andalucia vil ta deg gjennom de ulike storhetstidene  i Spanias historie, romerne, maurerne, katolikker, oppdagelsen av Amerika, der du kan oppleve og finne spor og rester av hver periode.

 

PÅSKE I SPANIA

I løpet av de emosjonelle påskefeiringen i Sevilla, Malaga eller Granada har du  muligheten til å oppleve ekte hengivenhet, tro og religion.

Gjør “Feria de Sevilla”, “Feria de Malaga” eller  “Feria de  Jerez”  til din egne fest hvor du opplever en ekte fargerike flamenco dans, musikk og masse god mat.

 

OPERA OG TEATER

I Spanias store byer som Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia og Sevilla har du muligheter til å kombinere Opera og andre musikk forestillinger med kulturelle besøk og unike gastronomi.

Vi tar oss av all organisering av billetter, hotell, transport,  guider, middager, utflukter …….

KULTURREISER I SPANIA

Under en  kulturreise til Spania vil du oppleve Spanias rike kultur og kulturarv gjennom årene.

Vi tilbyr et bredt spekter og ulike kategorier av kulturreiser i Spania fra Guggenheim-museet i Bilbao til den mauriske arven i Granada. Vi legger opp givende  kulturopplevelser i hele Spania.

 

 

Spania har en fasinerende samling av kunstskatter i hvert eneste lille hjørne og landsby, men også de spanske tradisjoner er spennende og varierer i fra ulike områder og er blitt en turistattraksjon for mange tilreisende som kommer til Spania.

 

 

Vi hjelper deg med å oppleve det unike det tradisjonelle og det  vanlige  Spania hvor dere blir kjent med hvordan spanjolene lever i hverdagen.

 

semana_santa_granada
cultur-tour-spain
seville_patio-in-royal-alcazar-1940x1366

 

 

Du får en unik opplevelse og en utrolig interessant innblikk i Spanias enorme skattkammer av kunst og kultur.

Kontakt oss dersom du planlegger en kunst og kultur tur til Spania eller ønsker mer informasjon om kultur turer vi kan tilby.

Gå fra  kulturreiser i Spania til reiseinspirasjon til Spania