C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Treningsleir La Manga – Mar Menor

PINATAR

I MURCIA, provinsen med det best klimaet i hele Spania finner du dette fantastiske stedet.

 

La Manga og Mar Menor

La-Manga

Selve byen La Manga  er i seg selv er et fascinerende sted.  Bygget på en smal 22 km landstripe  som skiller Mar Menor fra  Middelhavet.  På begge sider av veien finner du hoteller og restauranter som fører direkte ut til strendene – på den ene side  har du strender mot Middelhavet og på den andre siden strender mot Mar Menor.

Det krystallklare vannet i Mar Menor er varmt nok til å bade i  året rundt, og med åtte meters dyp maksimalt, er det et flott sted å praktisere vannsport. Angivelig den høye jod og saltinnhold i vannet gjør det veldig sunt. Et fantastisk sted å reise til høst, vinter og våren  når været er som værst i Norge.

Du finner og  imponerende klipper, himmelske strender med endeløse hvite strender, livlige havner og ensomme viker med krystallklart vann, mer enn 3000 timer med sol i året og milde temperaturer (selv om vinteren), med et årlig gjennomsnitt på mer enn 18 º C.

Dette er Costa Calida, det ideelle stedet å tilbringe uforglemmelige treningsleirer og avslappende dager både  på vinteren og sommeren.

Fotballbane Pilar de Horadada

SONY DSC

I dette  lille lokalsamfunnet i Spania finner vi  2  flott fotballbane med kunstgress av flott  kvalitet  hvor det er prefekte treningsforhold  midt -vinters for norsk fotballlag som ønsker  et avbrekk i den kalde norsk vinteren.  De beste overnattingsmulighetene ligger  i nabobyen kun. 10 min med buss fra treningsanllegget, og transport til og fra stadium er inkludert i prisen.

 

Vi tilbyr ukes treningsleirpakker fra:  375 € /per person i delt dobeltrom

INKLUDERT:

  • Transport til fra Alicante flyplass
  • 3 Buffet måltider inkludert/ dag
  • Transport til og fra treningsanlegg med 2 treninger hver dag
  • 10 treningsøkter
  • To daglige treninger
  • Alle skatter og moms i Spania

IKKE INKLUDERT:

  • Flytransport fra Norge til Spania
  • Utflukter og aktiviter utenfor treningtider
 

Omgivelser

playa-la-aguilasFra fiskelandsbyen Aguilas til de hvite sanddynene ved stranden i El Mojon i San Pedro del Pinatar, strekke endelange strender seg mellom øde bukter. Her finner du tradisjonsrike fiskere, dykkere og solsultne turister  side om side. Mange sjarmerende og pittoreske fiskelandsbyer som La Azohia eller Cabo de Palos er vært et besøk. Du kan tilbringe lange kvelder og nyte den praktfulle gastronomi i Mazarrón. Dette naturskjønne paradis La Manga del Mar Menor i Murcia, mellom to hav med uendelige strender, sand og krystallklart vann, utrustet med en utmerket turist infrastruktur, helt unikt i Middelhavet.

Elskere av vannsport finner her de beste stedene med muligheter for  seiling, padling, svømming, vannski, båtliv, kitesurfing, windsurfing, katamaran, alle slags nautiske aktiviteter.Men her dyrkes også andre sportsgrener, med et bredt utvalg av flotte golfbaner og mange velutstyrte og attraktive resorts for fotballtrening.

Murcia by

Catedral-murciaDen regionale hovedstaden, Murcia, er en nydelig by å tilbringe litt tid. Grunnlagt i det niende århundre av maurerne, er dens viktigste skatten en fantastisk utsmykkede barokke katedralen, en herlig middelaldersk kvartal og gode shoppingmuligheter. Som en universitetsby, og med et godt antall utenlandske studenter på språkkurs, det er en livlig og kosmopolitisk atmosfære til byen som er liten nok til å være ubehagelig å se de fleste av sine store områder på foten.

Flyplass San Javier eller Alicante flyplass

Alicante flyplass ligger ca. 1 time 15 min fra Mar Menor hvor det finnes daglige fly fra de  største norske flyplasser.

Den nærmeste flyplass er den internasjonale flyplassen i Murcia er den tidligere militære flybasen i San Javier, nå kjent som Murcia flyplass, sør for Murcia by og ganske nær Mar Menor.

 

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om våre treningsleirer på La Manga Mar Menor  eller andre steder i Spania.  Vi sender deg et uforpliktende tilbud……….