C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Spa og velværeferie i Spania

Å ta godt være på seg selv er nødvendig i dagens stress og mas. Derfor ser vi det som en viktig del av våre programforslag å kunne tilby tilrettelegging av aktiviteter for grupper som ønsker å stresse ned og finne ro og fred med den spanske solen som energi og fornyelseskilde.

Mulighetene er mange og vi ønsker derfor å sette fokus på fleksibilitet for at hver enkelt gruppe skal få tilfredsstilt sine behov.

Vi har gode kunnskaper om ulike spahotell over hele Spania som tilbyr elegante installasjoner med utsøkte behandlinger både for kropp og sjel. Her kan man finne inspirasjon og fornyelse i hverdagen.

spa-treatment-spainVi arrangerer inspirerende aktivitetsprogram både for de som ønsker å ha med egen instruktør hvor vi hjelper til med å finner de beste plassene for yoga, pilates, aerobic i kombinasjon med gastronomi og kulturelle avbrekk.
Men vi kan også legge opp et komplett program for grupper som ønsker frem for alt velvære og aktiviteter med lokale instruktører på utsøkte spahotell og resorter langs hele Middelhavskysten eller i noen av innlandsregionene i Spania.

Ta kontakt med oss om du planlegger en spa eller velværetur til Spania.