C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Seilbåtferie i Spania

sailing-holiday-in-spainElsker du lyden av havet?

Kunne du tenke deg en seilingferie?

Vi gjør  seilingferier til  virkelighet…..

Mallorca-meeting

Hvite sandstrender og turkis vann – Slapp av på et yacht og utforske de vakreste buktene i Middelhavet og Atlanterhavet.

Nyt en uforglemmelig seilferie vekk fra hverdagens kjas i midten av skjønnheten ved havet.

Grip sjansen, oppleve noe nytt, våge en spennende seilferie med eller utenk skipper.

Du trenger ingen seiling erfaring om du reiser med  skipper,kun ønsket om avslappning og opplevelsesrike dager.

Unn deg en uforglemmelig ferie, på en seilbåt eller katamaran.

Hvilke alternativer har du for en slik opplevelse?


HALVDAGS SEILTUR I SPANIA

sailing_halfdayHalvdagsseiltur er ideelle for en avvekslig når du er på ferie eller et avbrekk i et møte eller en konferanse. En avslappende dag med bading og muligheter for mat ombord på turen.


HELDAGS SEILFERIE I SPANIA

sailing_bannerHeldagsseiltur tilbyr muligheten til å velge en mer utvidet seilrute og å slappe av og snorkle selv i de mest avsidesliggende og mest skjulte viker. Med muligheter for mat ombord.                           Tillate deg selv å bli sjarmert av de mangfoldige strendene og den friheten kun det åpne havet kan gi deg.


SEILFERIE I SPANIA
sailing_holiday“Det er vanskelig å forestille seg noe mer idyllisk enn å sette ut fra kysten  i en seilbåt, cruisEe langs kysten til en øde bukt, slippe ankeret for lunsj og en svømmetur,

En fantastisk og eksklusiv opplevelse venter på deg. Fascinerende vind og krystallkart vann kan du oppleve både i Middelhavet og Atlanterhavest kystområder fra sine vakreste og mest spennende sider.

 

De vanligst reisemålene for seibåtferie finner du i Middelhavet takket være den rolige vinden, og særlig langs kysten rundt Mallorca, Menorca og Formentera men også Coste del Sol og Costa Blanca, er ettertraktede utfartssteder. Atlanterhavskysten tilbyr et mer værfar klima som ofte gjør en seilbåtferie mer spennende og opplevelsesrik. Her kan du finne flere utfartshavner på hele Costa de la Luz kysten som Puerto Sherry i Cadiz og  Puerto de Mazagon i Huelva.

Ta kontakt med oss om du skulle tenke deg en seiltur i Spania, eller om du ønsker mer informasjon om våre seilturer.