C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Rundtur i Andalucia

Informasjon om rundtur i Andalucia

En rundtur i Andalucia, er en reise igjennom Spanias mange, tidsepoker, tradisjoner og fantastiske landskap.En kombinasjon mellom Spansk historie og moderne utvikling som du finner i en fin  blanding i det spanske samfunn. Vi besøker kjente byer som  Granada, Cordoba og Sevilla med sin sjarm og mystikk, men også mindre byer som Jerez de la Frontera, Rota og Ronda, hver med sine spesielle kjennetegn. Vårt siste stopp er Malaga en nyopppusset by med en helt spesiell atmosfære i sine karakteristiske gågater. 

Priseksempel for oktober  2015 basert på min. 15personer:

899 €  / ca. 7700  NOK   per person 8 dager / 7 netter

( ikke inkl. Fly fra Norge til Malaga)

Enkeltromtillegg: 205 €

INKLUDERT:

 • Skandinaviske talende fastboende assistanse under hele rundturen
 • Luksusbuss med 30 seter under hele rundturen
 • 7 Overnatting i sentralt beliggende 3* eller 4* hotel i delt dobbeltrom
 • 7 middager på hotell eller restaurant som spsifisert i programmet
 • Granada- Alhambra besøk med profesionell lokal guide
 • Cordoba – Moske og gammelbydel besøk med profesionell lokal guide
 • Sevilla – Sightseeing med Katedral og jødisk karter  med profesionell lokal guide
 • Besøk på  olivenolje produsent gård
 • Norsk eid Bodegabesøk med lunch
 • Ronda – Stopp i Ronda
 • Malaga – Guidet Spasertur i Malaga med profesionell lokal guide
 • Inngangsbiletter til alle nevnte monumenter
 • Avskjedsmiddag i Malaga med flamenco

Vi besøker: Granada, Cordoba, Sevilla, Jerez de la Frontera,  Ronda, Malaga

Se hva andre sier om våre rundturer

Programforslag

DAG 1

Ankomst Malaga Flyplass – Granada (144 km) 1 time 40 min

På Malaga flyplass blir vi møtt av vår skandinavisktalende guide som følger med oss og gruppen under hele rundturen i Andalucia. Transfer fra flyplass til Granada med introdusjon til Andalucia på veien mot Granada, mot den bragende og nesten alltid hvitkledde Sierra Nevada i bakgrunnen. En spasertur i Albaicin, det gamle arabiske strøket for å lær mer om Granadas historie og for å bli bedre  kjent med Granadas spennende gater. Middag på hotellet. Overnatting på hotel i Granada sentrum.

DAG 2

Granada – Alhambra og Generalife

Med en lokal guide fra Granada besøker vi Spanias mest besøkte monument det kongelige palasset Alhambra og Generalifes eventyrlige hager et ”must ” når man er på disse trakter. Spennende historie , attraktiv arkitektur of romatiske hager igjenspeiler Spanias storhetstid. Lunch og ettermiddag på egenhånd. Overnatting på hotel i Granada.

DAG 3

Granada – Cordoba – Sevilla (180 km + 150 km) . 2 timer 30 min + 1 time 50 min.

Med komfortable busser finner vi veien vestover mot Cordoba, igjennom det andalusiske landskapet med endeløse rekker av oliventrær som aldri tar slutt. Vel fremme i Cordoba blir vi møtt av vår lokale guide i Cordoba og vi besøker Cordobas Mosque, etterfulgt av en guidet spasertur i de trange gatene i Cordobas gamle bydel og jødiske kvarter som Cordoba er så kjent for med sine tiltalende patioer, hvert år er det konkurranse om det fineste.Lunch og fritid på egenhånd i Cordoba, før vi reiser videre til Sevilla. Overnatting på et sentralt hotel i Sevilla sentrum.

DAG 4

Sevilla – Katedral,  Santa Cruz kvarteret

Med vår lokale guide i fra Sevilla besøker vi katedralen og det kongelige palsset “Reales Alcazares” og en promenade i Sevillas gamle bydel Santa Cruz.Velg mellom de typiske tapas barene eller legg turen ned til Guadalquivir elven hvor du kan nyte lunch på egenhånd. Tid for shopping i Sevillas imponerende handlegater. Overnatting på hotel i Seville.

 

DAG 5

Besøk hos olivenolje produsent

basilippoCa. 30 min. fra Sevilla besøker vi  en oliven olje produserene gård, vi besøker oliven lunden hvor vi ser endelange rekker med oliven trær og  vi får en introduksjon i prosessen i fra olivene blir plukket  fra treet frem til den delige olivenoljen  ferdig til bruk. Det blir også tid til å smake ulike olivenoljer.  Lunch på egenhånd.

 

Ettermiddag med tid for shopping

Felles middag på hotellet

 

DAG 6

Transfer Seville- Jerez de la Frontera – Ronda – Malaga    (95 km + 30 km + 115 km  ). 1 time 15 min +   1 time + 15 min. + 1 time 15 min)

Vi legger Sevilla bak oss og finner veien til Jerez, sherry byen frem for noen. Her besøker vi den norskeide Sherry bodegaen. Velkomst og tur rundt  med den norskeide bodegaeieren. Vi smaker på vinene sammen med en privat lunch i selve bodegaen. Etter lunch reiser vi videre til Ronda, vi spaserere  igjennom denne byens helt spesielle gater og nyter både den nye og den gamle bydelen knyttet sammen med den gamle romerske broen, som denne byen er så kjent for.

Ferden går videre til Costa del Sols hovedstad, Malaga. Her spiser vi en middag på hotellet. Overnatting i Malaga.

 

DAG 7

malaga-møte-tilbud-vinter-2013

Vi blir bedre kjent med Malaga med vår lokalkjente guide som viser oss rundt i Malaga og tar oss med på Picasso Museet.
Lunch på egenhånd og tid for shopping eller bading på Malagas flotte strand.

Vi spiser en felles avskjedsmiddag med enkel flamenco show som underholdning.

DAG 8

Tid på egenhånd i Malaga før avreise til Malaga flyplass.

 

 

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om denne eller andre rundturer i Spania. Vi er til din fulle disposisjon.