C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Rundturer i Spania

På en rundreise i Spania blir du bedre kjent med Spanias hverdag. Med din profesjonelle rundreise guide vil du få en bedre kunnskap om hvilket vakkert og kulturelt land Spania er. Guiden er med under hele reisen, og har vanligvis bodd i Spania flere 10 år og i tillegg til generelle informasjon om kultur, monumenter og byer, gir deg også et innblikk i hverdagslivet i Spania.

Mulighetene er mange, vanligvis varer en rundtur i fra 4- 10 dager, og spenner over flere byer og regioner alt ettersom hvor lang turen er. Vi finner hotell som passer budsjettet for hver gruppe, alt fra 4*- 5* hotell eller budget hotell alle med sentral beliggenhet på de stedene vi besøker.

Fra området rundt kunstneriske Madrid i sentrum av Spania til solige Malaga i sør. Med buss, høyhastighetstog eller fly kan du finne magien i Sevilla, nyte prakten i Granada og utforske Gaudis fantastiske arbeid i Barcelona. Eller en rundreise i La Riojas vindestrikt kombinert med Guggenheim i Bilbao. Vi skreddersyr rundturer over hele Spania spør oss etter ideer og forslag.

Spania er et perfekt rundreiseland på grunn av sin moderne og godt vedlikeholdte motorveier over hele landet. Det vakre og varierte landskapet fra ett sted til et annet og selvfølgelig den spennende kulturen og interessante byene. Andalucía, Cataluña, Castilla og León hver region med sine egne tradisjoner. Rundreise fra 4 dager til 14 dager. Vi skreddersyr din rundtur.

Ta kontakt med oss om du har tenkt å gjøre en rundreise i Spania eller om du ønsker mer informasjon om våre rundreiser.