C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Mat og vinturer – Spania

spanish-tapas Opplev din private Mat og Vintur  i Spania………… Du kan reise til Spania for mange grunner ….. Sol, vakre hvite sandstrender, forbløffende landskap, men den beste grunnen for å reise til Spania er fremfor alt den spanske gastronomien. Uansett hvor enn du reiser til Spania vil du bli overrasket over hvilken spennende retter du kan nyte. I Spania er gastronomien basert på Middelhavsdietten, hvor hvert enkelt område tilpasser  de lokale råvarene som blir dyrket etter hver årstid.

Ta en titt på ulike mat og vinturer som vin kan arrangener runt om i det Spanske land:


tapas-tour1PRIVAT TAPAS TUR I SPANIA
Sulten?
La tiden stå stille, og starte en unik opplevelse i spansk gastronomi. Gå fra bar til bar og prøve ut de smakfulle typiske  rettene fra hvert sted og tapasbar. Mens du nyter den lokale atmosfæren. Se våre tapas turforslag


PRIVAT KOKKEKURS I SPANIA

Nå  er det din tur………….
til å oppleve din egen matlaging erfaring, selvfølgelig med sesongens ferkeste ingredienser. Du lager  (gazpacho, spansk omelett, paella, tapas osv ..) Etterpå smaker du  på den utarbeidete menyen med god vin i  vennlig atmosfære. Se våre matlagingskurs ideer


sherry-wine-visit

PRIVAT BESØK PÅ VINBODEGA I SPANIA

Spania er blant verdens største vinproduserende land. I nord, sør, øst og vest  finner du alltid en vinbodega som produserer de verdifulle dråpene  i nærheten. Alt  fra Sherryvin, rødvin, hvitvin, søteviner, cava….. så mye å velge mellom. Vi arrangere vinturer till hele Spanias vinland…


wine-tasting

PRIVAT VINSMAKING I  SPANIA

Den beste måten å vite mer om spansk vintradisjoner, forskjellige smaker og typer vin er å gjøre en  vinsmaking. Du kan oppleve det på en vingård, i en restaurant eller i et spesialisert vinbutikk med eller uten mat.


movil gunvor 3 oct 298

PRIVATE OLIVENOLJE PRODUSENT BESØK

I Andalucia er der du finner den største produksjon av olivenolje i Spania og blant de største i Europa. Spesielt i området rundt Jaen og Cordoba, men også i resten av Andalucia. Besøk en lokal olivenoljeprodusent, og smake den reneste og fineste olivenolje. Beste  å gjøre denne turen fra november til Janaury når innhøstingen er i gang.


PRIVATE SPANSK SKINKEFABRIKK BESØK

Gleden ved å smake ekte kurert spansk “eikenøtt” skinke er fantastisk. Men hvorfor  smaker det så godt?             Gjør et besøk til en lokal skinkeprodusent og du kan lære mer om denne gastronomiske perle.  Bli kjent med hele prosessen, vi en organisert besøk der du også kan besøke en grisefarm og se prosessen fra begynnelsen.


Taberna-clases-marbella

MATLAGING TEAMBUILDING

Finn aktiviteter som kan inspirere antsatte i  de daglige gjøremålene i  en travel hverdag. Skal en god lagånd i kokketeamet. I stedet for en kjedelig bytur hvorfor ikke smake på den lokale spansk gastronomi i et matlagingskurs teambuilding .. Arranger din neste kick-off eller firmatur til Spania.


ham-work-shop-small

PRIVAT MATWORKSHOP I SPANIA

Hvorfor ikke lage en mat og vin verksted som en av dine aktiviteter for din neste firmatur. Vi arrangerer matverksteder i private villaer, i spesialbutikker eller  spesielle venues tilpasse dine behov.


bike-wine-penedes

SYKKEL OG GASTRONOMI I SPANIA

Slapp av og ta ting som det kommer, besøk intime og små bodegaer, ostefabrikker eller andre gastronomiske produsenter på landsbygda mens du sykler på landeveien. Vi kombinerer sykkel og gastronomi en spennende kombinasjon som gir utrolige minner å ta med hjem.


20140529_123859

PRIVATE FERSKMAT MARKEDTUR I SPANIA

Vi tar turen innom det lokale markedet hvor du er. Og ta en titt på det fantastiske utvalg av frisk frukt, fargerike grønnsaker, fisk og kjøtt. Vi tilbyr en lokal assistanse som bedre kan fortelle deg hva  alle ingrediensene blir brukt til og hvilken råvarer som blir brukt i de ulike spanske rettene.


venue-catering

VENUE OG CATERING SERVICE I SPANIA

Hvis du trenger en catering service for noen av dine gastronomiske turer, en spesiell middag i en bodega, eller en unik lunsj på landet, kan vi tilby deg profesionelle  Cateringselskaper og utrolige selskapslokaler.


Bodegas-gongora-new

SKREDDERSYDDE MAT OG VINTURER I SPANIA
Gastronomiske opplevelser i Spania. Vi skreddersyr og tilrettelegger  varierte og opplevelsesrike Mat og vinturer til hele Spania.

 

 

Ta kontakt med oss om du planlegger en mat og vintur til Spania eller du ønsker å vite mer om hvilken mat og vin turer vi kan tilrettelegge. Vi svarer deg innen 24 timer.