C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og Konferanse i Spania

Kurs og Konferanser i Spania

Barcelona, ​​Madrid, Sevilla, Mallorca, Valencia, og Andalucia …. Vi tilbyr et bredt spekter av interessante steder og arenaer å velge mellom med unike muligheter for et vellykket møte eller konferanse.

Det er ingen tvil om at bedriftens møter og konferanser er topp motiverende for selgere, ansatte og distributører, men de kan også være en utfordrende oppgave, som krever betydelige investeringer av tid, penger og ressurser. Med en dyktig konferansearrangør, kan du høste fordelene og minimisere kostnader og ikke minst verdifull tid til organisering om du velger de beste løsningene.
Enten du vil arrangere et eksklusivt styreleder møte for ca. 15 personer eller en konferanse for mer enn 500 personer, har vi stor kompetanse og lang er erfaring med å tilrettelegge kongresser og konferanser, møter og seminarer med deltakere opp til 1000 personer.

Vi står dere til tjeneste med å organisere:

  • Utradisjonelle så vel som moderne konferanselokaler
  • Utstiller service
  • Moderne  AV utstyr
  • Navneskiltservice
  • Eksklusive Transportmuligheter
  • Spennende gala venues
  • Teambuilding
  • Aktiviteter
  • Ledsager program

Vår fleksibilitet og effektivitet har ingen ende og vårt eneste mål er en fornøyd kunde og et suksessfylt arrangement.

Finn eksempler på inspirerende øyeblikk og nye perspektiver:

Møter: Vi kan organisere møter i spennende og  moderne omgivelser i Madrid og Barcelona for eksempel på Camp nou Barcelonas fotballklubb, eller et hemmelig direktørmøte i privat gourmet klubb i Madrid. Hva med et møte på en vinbodega eller  eller et møte med lunsj med utsikt over F1 Banen i Valencia.

Konferanse: Hold en stor kongress i et moderne konferansesenter i Sevilla etterfulgt av en populær spansk fest som gjenskaper spanske tradisjoner og gastronomi.

Det er og viktig i forbinde20140330_131509lse med et møte og en konferanse å tilby attraktive opplevelser
og kanskje en  teambuilding ?

Gastronomiworkshop, vinsmaking. sykkelturer, segway seilbåtturer er bare noen av de spennende opplevelser som vi kan tilby.

Vi legger opp ditt møte eller kurs og konferanse i Spania. Vi sender komplette skreddersydde  pakkeløsninger for ditt neste arrangement.

Vi kan og være behjelpelig med fly fra Norge til Spania.

Finn mer info her om du er interessert i å vite mer om hvor vi legger opp konferanser i Spania.

Ta kontakt med oss om du har planer om å arrangere et møte, seminar eller konferanse i Spania.