C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kunst og kulturreiser

På en kunst og kulturreise til Spania finner du igjennspeilet Spanias rike kultur og historiearv opp igjennom tidene.
Vi tilbyr et vidt spekter og ulike kategorier av reiser fra Guggenheim museet i Bilbao til den mauriske arven i Granada. Vi legge opp givende og innholdsrike kunst og kultur reiser over hele Spania.

I Madrid finner du kunsttriangelet, hvor du innenfor et begrenset område i Madrid sentrum finner  Prado-museet, Reina Sofía Kunstsenter og Thyssen-Bornesmiza Museum. Spanias og kanskje Europas beste kunstskatter.
I områdene rundt Madrid finner du mindre steder og vakre historiske byer som Salamanca, Segovia, Toledo og Avila som er historiske skatter som er ukjente for mange.
En reise igjennom Andalucia tar deg med igjennom de ulike storhetstidene i Spania historie, Romerne, Maurerne, Katolikkene, Oppdagelsen av Amerika, der kan du bli vitne til, å finne spor og rester etter hver tidsepoke.

seville-april-fairSpanjolene verdsetter høyt sine tradisjoner og lokale fester. Dette gir deg muligheten til å oppleve en tradisjonell og emosjonell påske feiring i Sevilla, Malaga eller Granada, delta i lokale fester som «Feria de Sevilla, eller Feria de Malaga eller Feria del Caballo i Jerez» en sann opplevelse med fargerik flamenco dans, musikk og mye god mat.

I Spanias større byer som Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia og Sevilla har du muligheter til å kombinere Opera og andre musikkforestillinger med kulturelle besøk og unik gastronomi.

Vi tar oss av all organisering av flybiletter,  hotell, transport, billetter til forestillinger, guider, middager, utflukter.

Du får en unik opplevelse og en utrolig interesant innblikk i Spanias enorme skattkammer av kunst og kultur.

Ta kontakt med oss om du planlegger en kunst og kultur reise til Spania eller vil ha mer informasjon om hvilken kunst og kuturreiser vi kan tilby.