C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Sportsbegivenheter

Fotball, Fromel 1 og Moto GP Reiser

Sportsbegivenhet er en viktig del av det spansk turist tilbudet. Så hvorfor ikke la et sportevent bli en god grunn for deg til å reise med dine venner til Spania?

Vi kan tilby og til rettelegge komplett pakker for hver sportsbegivenhet med:

  • Overnatting
  • Transport til/fra flyplass
  • Billetter til ønsket event,
  • Transport til/fra arena om nødvending,
  • Sightseeing og utflukter
  • Restaurantbestillinger

Her ser du mulige sportsbegivenhet som kan friste deg:


 

SPANSK FOTBALL LEAGUE
Den spanske Football League er en av de beste ligaer i verden. Og hundrevis av besøkende reiser til Spania hvert år for å ha mulighet til å se en av kampene.


CHAMPIONS LEAGUE
De spanske fotballag har alltid oppnådd høye posisjoner i Champion League. Muligheten til å se en Champion League-kampen i Spania kan være en god grunn for et Spain besøk.


ACB BASKETBALL LEAGUE 
For basket ballelskere er Spania blitt et unikt land for å se høy kvalitet basket ballspill. Den spanske ACB Ligaen har oppfostret internasjonale basketballstjerner som Pau og Marc Gasol, og Juan Carlos Navarro. Og Spania er regjerende Europamestre og tok andre plass i den siste olympiade i Basketball. Opplev en unik basketball opplevlese i Madrid eller Barcelona hvor du finner de ledende lagene i den Spanske liga.


F1 SPANSK GRAND PRIX
Formel 1 Grand Prix er en konkurranse full av fart og spenning. Grip muligheten og reis til Barcelona 11., 12. og 13 mai 2012 og opplev et utrolig showet.


MOTO GP
I løpet av de siste årene har Spania blitt en av de ledende nasjonene i Motorsportkonkurranser på internasjonalt nivå. I Spania kan du nyte Moto GP i 4 forskjellige byer. Jerez, Valencia, Barcelona og Aragon.


 

Ta kontakt med oss om du planlegger en sportreise til Spania i nærmeste fremtid. Eller om du vil vite mer om hvilken sportsbegivenhet vi kan tilby deg.