C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Cruiseskiptjenester i Spania

Spaniaopplevlelser.no tilbyr et stort utvalg av tjenester for cruiseskip i Spania, som inkuderer turnarounds, skreddersydde lokale utflukter i hver spanske havn, hotellreservasjoner, busstransfers og aktiviteter som for eksempel vinsmaking og kokkekurs. Vi har et profesjonelt team med mange års erfaring, lokalisert i hver av Spanias cruisebåthavner som er i stand  til å håndtere eventuelle uventede situasjoner som måtte oppstå.

De tilbyr alle en omsorgsfull service inkludert  lokale kunnskaper og kontakter  som har som mål å gi en unik personlig service til hver enkel gruppe og cruiseskip. Vi har stor kapasitet og kan imøtekomme alt i fra et enkelt skip og gruppe med spesielle behov, til flere cruiseskip med krevende behandlingstid på en enkelt dag.

 TURNAROUNDS SERVICES

Meet & Greet service

Vi er i direkte kontakt med gjestene ved ankomst, og gir assistanse og et varmt møte med destinasjonen.

Transfers

Vi tar gjestene til og fra havnen, hotell og flyplasser, vi venter til de har sjekket inn og alle gestene blir ivaretatt på en gjestfri måte.

Oppbevaring og håndtering av bagasje

Alle logistiske aspekter knyttet til overføringer og  håndtering av bagasje blir gjort med garanti og under de beste sikkerhetsmessige forhold.Vi gir  trygghet, sikkerhet ved transport av bagasje, å hjelper gjestene  og cruisekip representantene til  en enkel og effektiv drift.

Informasjon og Bestillinger

Vi leverer en komplett service som går utover de normale turnaroundtjenester. Vi gir den beste  informasjon om  utfluktene og gjør selv ønskede  middagsreservasjoner.

Destinasjoner

Du finner oss i alle Spanske cruiseskiphavner, som Barcelona, Alicante. Malaga, Cadiz, Palma de Mallorca, Ibiza, Sevilla, Valencia, Huelva, Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote……….. for å nevne de viktigste.

Les mer om våre destinasjoner………

Ta kontakt med oss for mer informacion om våre cruiseskiptjenester.