C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Aktivitetsferie i Spania

Aktivitetsferie i Spania.

Her finner du program for deg som ønsker å krydre et møte eller konferanse med litt fart og spenning eller under en insentivreise. For en gruppe med venner som er ute etter et adrenalinkikk program.
I Spania finner du perfekte forhold hvor du kan nyte flere aktiviteter i denne sjanger så la deg inspirere av de forskjellige aktivitetene vi kan foreslå:
Enten du ønsker å krydre din vanlige ferie med en dag med fart og spenning eller en hel reise full av aktiviteter kan vi hjelpe deg.


CANYOING
Spektakulære landskap, natur i sin fineste prakt, en eksplosjon av liv og rikelig med vann, er dette og mye mer av hva du finner i den fantastiske verden av canyon – klatring , Våre spesialttrente guider vil vise deg den spesifikke teknikken for denne aktiviteten og hvordan du skal møte de ulike utfordringene som naturen setter for deg. Du må svømme, hoppe, klatre, stupe i vannet ….. Videre inkluderer vi alt materialet du trenger for å utføre denne prøvelsen (neopren drakt, seler, hjelm, tau, etc.)


RAFTING
I løpet av denne morsomme og på samme tid spennende aktivitet, er lagfølelsen svært viktig. Hele teamet må arbeide sammen for å kjempe mot de vanskeligheter og utfordringer som elven tilbyr på en sikker måte.


STRAND OLYMPIADE
Et innbydende landskap hvor vi kan  leke og ha det moro. En dag full av spill og underholdning hvor dere tester deres ferdigheter og evner som lag men også enkeltvis. Et perfekte avbrekk  i en lang dag med møter eller en morsom aktivitet i et incentive program. Vi kan tilrettelegge Sandslottkonstruksjon, kanorace, strandvolley … bare noen av testene under en uforglemmelig dag under solen.


HELOKOPTER TUR
Denne spennende aktivitet er en unik opplevelse. Her får du se din utvalgt destinasjon i andre perspektiver, i fra en annen vinkel. I fra himmelen ser alt annerledes ut og spenningen tar aldri slutt.


MOUNTAIN BIKE
Med en terrengsykkel og våre guider tar vi deg til skjulte steder i Spania, de stedene som bare naturelskere kjenner. Det kan være et godt kondisjonert skogsveier, som tar oss fremover i vakkert landskap befolket med furutrær, korktrær mellom blomster og dyr. Om du er en ekspert eller har mindre erfaring i denne fantastiske verden med mountain bike, kan vår kunnskapsrike guider justere hastigheten etter dine ferdigheter slik at du kan få maksimal glede ut av aktivteten.


VINTEREVENTYR
Spania er ikke bare sol og strender … Ta en titt på Spanias mange skistasjoner, der alle typer vintersport aktiviteter kan nytes, en uforglemmelig dag. Ski kite, snow board, alpinismo, isklatring …. Et annet landskap og morsomt eventyr.


BALLONGFERD
Føl stillheten opp i luften med en slik vakker utsikt. Dette kan bli en perfekt ramme rundt en spesiell anledning som bursdager, jubileum eller utenom det valige hendelse. Har du et ønsker om å arrangere noe helt spesielt kan dette bli ditt beste valget.


FARTSUTFORDRINGER
Quads, boogies og pit bikes er en morsom opplevelse. Quad er den perfekte bilen når du beveger deg på vanskelige og ustabile flater og er vanskelig å velte men det krever tilrettelegging og kontroll. Boogie er et rask kjøretøy og enkel å håndtere og gjør det enkelt å følge den angitte ruten. Fart og moro i den beste kombinasjonen.


PAINTBALL
Et uskyldig krigsspill som er et attraktivt alternativ for bedrifter som ønsker å arrangere teambuilding eller andre typer aktiviteter sammen. Men også spennende for familier og vennegrupper i en morsom lek.


EN DAG PÅ RACERBANEN
Ved ankomsten på racerbanen blir en generell orientering gitt før banen er vår. Vi langer mindre grupper som blir ulike lag som skal gjøre ulike aktiviteter og  hvor hver deltager har sin oppgave på racerbanen eller i boxes. Dagen vil være full av fart konkurranser og spenning; Valgfritt: lunsj kan bli servert på banen av en profesjonell catering. Etter endt dag blir det fasjonable prisutdeling.


SEILREGATTA
Med vind i håret og følelsen av den rene naturen og havets magi vil du oppleve en spennende seilopplevlese. En overvåkent blikk av vår styrmann om bord blir vi instruert i kunsten å seile. Hvor vi vil selv lede seilbåt til sikker havn. Valgfri; lunsj om bord eller en herlig lunsj i nærmesten av havnen etter turen.


HESTERIDING
Opp i den steinete fjellet, langs sandstranden, på en ensom landevei, dette er bare noen av landskapene i vakre Spania hvor du kan oppleve en unik ridetur. Tilgjengelige aktiviteter per timer eller lengre dagsturer.


Kontakt oss om du planlegger å arrangere en aktivitets ferie i Spania eller du ønsker mer informsjon angående våre aktivitetstur program.