C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Om oss

Om spaniaopplevelser.noHvorfor oss:

  • For våre konkurransedyktige priser
  • Våre gode ideer og kompetanse
  • Våre profesjonelle medarbeidere
  • Vår fleksibilitet og fokus på detaljer
  • Vår ærlighet og åpenhet
  • Vår personlige og kundefokuserte service

Spaniaopplevelser.no er en del av et spansk reisebyrå drevet av og for nordmenn som heter Let’s go to Spain S.L. Våre kontorer finner du i Sevilla med en delegasjon i El Rompido i Huelva.

Vi er eksperter på Spania. Vi tilrettelegger arrangement for grupper, firmaturer, institusjoner og foreninger over hele det spanske land fra Barcelona og Madrid til sørlige Sevilla og Malaga, men også til øygruppene Balearene og Kanariøyene for å nevne de mest etterspurte reisemålene.
Gunvor Guttormsen er daglig leder og drivkraften bak spaniaopplevelser.no og Let’s go to Spain.
Hennes mange års erfaring innen reiseliv startet for mer enn 20 år siden. Hun startet sin erfaring hos Ving og fullførte sine tre års universitetsstudier innenfor reiselivet i Sevilla.

Hennes store faglig suksess og forståelse for det lokale spanske markedet er stor,  med eksklusiv dedikasjon i å organisere kongresser, møter og incentive events, VIP-arrangementer, sportsarrangementer over hele Spania for ulike spanske og internasjonale reisearragører. Hun tok del i den lokale organiseringen av VM i friidrett i Sevilla 1999 og Nokia Totally Board VIP program i Sevilla 2003.

I dag er Gunvor er Co – eier og daglig leder av Let’s go to Spain. Hennes ønske om å holde en nær kontakt med sine kunder  gir et stort personlig engasjement i hvert arrangement hun tilrettelegger på den måten imøtekommer hun kundens ønskemål og oppnår kundens fulle tilfredshet.