C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Langtidsferie / Golfferie i El Rompido

Langtidsferie og Golfferie El Rompido – Costa de la Luz

Vi lanserer et nytt produkt i 2012 – Varme og aktiv langtidsferie med eller uten Golf i El Rompido – Costa de la Luz, en ny og spennende destinasjon med skandinavisketalende assistanse etter behov. Her finner du 2 ulike overnattingsmuligheter.

En sjarmerende liten fiskerlandsby som ligger på Costa de la Luz kysten med unike svampmark og furuskoglandskap. Her finner du godt helårsklima som gjør denne landsbyen, et perfekt sted å tilbringe både vår, sommer, høst og vinter.
Landsbyen tilbyr en lokal atmosfære med den ensentriske plassen foran kirken ved Rio Piedra elven, der du kan kjøpe veldig gode tapas og sitte og nyte folkelivet.

Golfbanen

GOLF EL ROMPIDO er den eneste golfbanen i regionen med 36 hull (nord og sørlig bane) med ingen eiendomsutvikling som omgir den. De to 18-hulls banene,er omgitt av furu-og appelsinlunder, krysser våtmarker og åpent ut mot Atlanterhavet  les mer……

El Precise Rompido Marisma Club – Leiligheter

Flotte store 2 romsgolfleiligheter med utsikt over El Rompido Golfbane, Atlanterhavet eller Marisma Club svømmebasseng. Med gangavstand til Rompido Golf Club. Les mer….

Luksusvilla i El Rimpido

I Rompido finnes der 2 luksus Komplekser med Villaer til leie: Marina el Rompido ( bygget 2005) og Villas del Rompido(bygget 2010) , begge med tennis baner, allsports baner og paddel baner og kort vei til den 36 hulls golfbanen. Det finnes ulike villatyper til leie. Alle har min. 4 soverom med 3 bad og 1 wc, stor hage, utendørsterasse med hagemøbler og solsenger. Beregnet for 6-8 personer. Mangen av villaene har golf boogier som kan inkluderes i leien. Personlig betjening på norsk av Spaniaopplevelser/ Gunvor ved leie.

Ta kontakt med oss for uforpliktende informasjon om Villa leie, leilighetsbestilling med eller uten Golf i Rompido samt transfer til og fra Sevilla/ Faro eller Malaga Flyplass eller gode priser på leiebil.