C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

kurs og konferanser på Mallorca

meeting-mallorca
MALLORCA er synonymt med  krystallklart vann og fine hvite strender. Men også natur, golf, kultur, sport, underholdning … Ja, det er mange grunner til å reise til denne faktastiske  baleariske øy.

Palma de Mallorca, er øyens hovedstad og er stedet hvor de fleste kurs og konferanser blir holdt.  Her finner du det meste av interesse i forbindelse med et seminar eller et møte.

 

Utmerkede konferansehotell med fantastisk beliggenhet ved Mallorcas fasjonable luksusbåthavn. Profesjonelle hotell med gode møteromsfasiliteter, nært til Palma sentrum hvor dere finnes et velsmakende gastronomiske tilbud.

Men det finnes og flotte konferansehotell rundt om i de nærliggenede landsbyene som tilbyr en fantastisk mallorkinsk atmosfære eller en teft av luksus og velvære.
iStock_000012820645XSmallLett tilgang til spennende kultur og nærhet til det Middelhavet har og by på av sportsaktiviteter, og et flott utgangspunkt for det mangfoldige utvalg av utflukter til de ulike delene av Mallorca bare kort kjøretur tar det fra metropolen Palma til sjarmerende landsbyer som Deia, Pollença og Valldemossa fengslet av kunstnere igjennom tidene med sine sjarmerende atmosfære, men og tradisjonsrike bodegaer som ligger spredt rundt på øyen alle vært et besøk.
Det er kun 80 km. i fra Mallorcas  ene enden til den andre, og er bemerkelsesverdig for sitt mangfold og med mer enn  550 km med kystlinje og de vakreste bukter og sandstrender klipper og furuskog. Om lag 40 prosent av øyen er beskyttet område . Med et landskap av kontraster, som fremhever   ”Sierra de Tramuntana”   langs hele vestkysten, med topper over 1400 meter.

venue-meetings-mallorcaFor kick –off  og for flotte festmiddager har Mallorca et unikt utvalg av  historiske bygninger og palasser, som gir en uforglemmelig ramme rundt en kongress eller et event, men som og gir muligheter til møter i helt spesielle omgivelser.

 

 

Den internasjonale flyplass  Son Sant Joan, ligger kun åtte kilometer fra Palma by, tar du i betraktning den korte reisetiden med fly i  fra Norge  gjør dette øyen til et attraktivt kurs og konferanse sted med flyavganger fra flere Norske byer.